Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Dr. Osman Nuri Işık Hastaneye Kaldırıldı.!
Dr. Osman Nuri Işık, bir toplantı dönüşü geldiği evinin girişinde konuşma zorluğu yaşaması nedeniyle eşi tarafından kaldırıldığı Özel Çakırtepe Hastanesinde tedavi altına alındı.

 Dr. Osman Nuri Işık Hastaneye Kaldırıldı.!

Ünye’nin ve Ünyelinin, genelde fakir, yoksul ve kimsesizlerin ve çaresizlerin son 35 yıldır ve halen benim okuyup hekim olmamda büyük emeği olan ailem başta olmak üzere, Ünye’m ve Ünye’lime hizmet edeceğim diyerek memleketinde kalan Ünye’nin evladı Dr. Osman Nuri Işık, bir toplantı dönüşü geldiği evinin girişinde konuşma zorluğu yaşaması nedeniyle eşi tarafından kaldırıldığı Özel Çakırtepe Hastanesinde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre,08 Mayıs 2015 Cuma günü Beşiktaş belediye başkanı Murat Haznedar’ın programından dönerek evine geldiği saat 16.00 sularında kendisini kapıda karşılayarak Samsun’a hareket etmeden evvel hazırladığım yemeği yiyelim ve ben gideyim diyen eşi Ecz. Zerrin Işık’a cevap vermekte zorlanınca, ailesinden ve yakınlarından tecrübe sahibi olduğunu söyleyen eşi Zerrin Işık” önce şaka yapıyor zannettim. Beni korkutuyorsun dedim.cevap veremeyince eşimin konuşma güçlüğü yaşadığının farkına varır varmaz henüz indiği otomobile bindirdim.Aracı kendisi kullanarak Çakırtepe hastanesi acil servise yetiştirdim.

Hem şahış, hem de bir doktor olarak harika bir insan olan Nöroloji Uzmanı Dr. Tufan Özkayran bey bizi karşıladı.Daha önce ben doktor beye birkaç kez baş vurduğum için Abla hayırdır neyin var deyince, ben değil Dr. Osman bey rahatsızlandı dedim.Derhal muayene ederek beyin kanaması şüphesi ile çektirdiği Emar’da düşündüğü çıkmayınca,tekrar Şah Damarı tomografisi(EKG) çekildi.Konuşma merkezine pıhtı atıldığı tespit edildi.

Pıhtı eritici serum ve ilaçlar ile tedaviye başlandı. Şimdilik durum iyi.Konuşma düzeldi denebilir. Ancak ileri tetkik için görüştüğümüz Samsun kamu hastaneleri genel sekreteri olan eşimin yeğeni KBB Uzmanı Op. Dr. Dursun Mehmet Mehel’in tavsiyesi doğrultusunda 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü Samsun’a sevk edilerek tedavisi burada sürecek” dedi. 

Rahatsızlandığını duyan dostları ve hastalarının kendisini bir an bile yalnız bırakmadıklarını söyleyen Dr. Osman Nuri Işık” ziyaretine gelenlere Türkiye bal Üreticileri merkez Birliği Genel başkanı Azmi Yıldız ve Ahmet Sezgül’ün şahsında bütün hemşerilerimin ilgi ve alakasına yürekten teşekkür eder,minnet ve şükranlarımı sunarım “dedi. HABER / AHMET YENİN




Bu haber 3162 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI