Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Hamarat; “Gücümüzün Zirvesindeyiz”
Pazar günü Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş onuruna verilen yemeğe katılan Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 2002 yılından bu yana milletten aldıkları güçle, 2015’e kadar daha da güçlenerek, gülerinin zirvesinde olduklarını belirtti.

Hamarat; “Gücümüzün Zirvesindeyiz”

Pazar günü Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş onuruna verilen yemeğe katılan Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 2002 yılından bu yana milletten aldıkları güçle, 2015’e kadar daha da güçlenerek, gülerinin zirvesinde olduklarını belirtti.
“En güzel sermayemiz, birlik ve beraberliğimiz”
Programa katılan Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, güçlerinin birlik ve beraberlikten geldiğini belirterek;
“En güzel sermayemiz, birlik ve beraberliğimiz.  Ülkemizin ve milletimizin en büyük sermayesi kardeşliktir. Siyasetimizdeki en büyük gücümüz milletimizle güven içerisinde olmamızdır.  2002’den bu yana milletimizin bizimle yola devam etmesinin en önemli nedeni aramızdaki bu güvenden kaynaklanmaktadır. O nedenle 7 Haziran seçimlerinde de milletimizin aramızdaki güven neticesinde bize destek olacağından eminim.
2002 yılından bu yana Türkiye’de ve Ordu’muzda güç olduk ve şu an gücümüzün zirvesindeyiz. Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş beyefendinin  hemşerimiz olması diğer illerden daha şanslı olduğumuzu ve istediğimiz tüm hizmetlerimizi almamız noktasında çok şanslı olduğumuzun göstergesidir. Başbakan yardımcımıza göstermiş olduğu nazik davranışından dolayı ve bize verdiği destekten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.
“Yapısal Reformlara İmza Attık”
Ak Partinin geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdiği kahvaltı programında konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, mazeret değil, çözüm ürettiklerini söyledi. Çamyar şöyle devam etti.
“30 Mart tarihinde gerçekleşen yerel yönetimler seçimlerinde halkımız %58,5 ile ak Partiyi desteklediler. 
Ak Parti umudun partisi, farklılığın partisi… Ak Parti milletimizin gözündeki ışığın partisi.
Bu umut ışığını söndürmeye çalışanlara asla müsaade etmeyecek olan Ak kadronun tamamı burada. Dünyada örgütlenme anlayışı Ak Parti gibi olan hiçbir siyasi parti yok. 
Ak parti hiç bir  zaman yoksullar üzerinde siyaset yapan bir parti değil, yoksulluk için siyaset yapan bir parti oldu. Ak parti gençler için, kadınlar için siyaset yapan bir partidir; Tüm toplum kademelerini birleştiren bir partidir.
Biz de Ünye Belediyesi olarak diyoruz ki, büyükşehir belediye başkanımızla birlikte önümüzdeki sorunları bir mazeret haline getirmeksizin,  “Mazeret yok, çözüm var” diyerek yola devam ediyoruz. 
10 aylık zaman dilimi içerisinde belediyemizin yapılanması konusunda çok yol kat ettik. Giderlerin azaltılması noktasında personel sayımızı düşürerek tasarrufa gittik. Yapısal  reformlar anlamında bize destek veren sayın bakanımıza bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. 
Hizmette elele verdiğimiz, özellikle Atatürk Parkı’nın bize devrolması noktasında, başta yol, su olmak üzere Kültür Sarayı, Tabakhane Deresi, Gençlik Merkezi, Bakırcılar arastası olmak üzere, kalenin restorasyonunu yaparak turizme kazandırılması  noktasında bize destek veren milletvekillerimize ve özellikle de büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum.”dedi.   Haber / Meral Korkmaz

 




Bu haber 1629 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI