Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


FESHANE’DE ÜNYE GÖZ DOLDURDU
7 Mayıs Perşembe günü törenle açılışı yapılan “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğine, İstanbul ve çevresinde yaşayan Orduluların yanı sıra İstanbul’da yaşayan gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi.

FESHANE’DE ÜNYE GÖZ DOLDURDU

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçe belediyesi, Ordu’daki meslek kurumları, özel sektör kuruluşlarının yer aldığı Ordu Tanıtım Günleri’nde, gurbette yaşayan Ordulular sıla özlemini, sıla hasretini giderirken, misafirler de Ordu’yu ve Ordu’nun kültürünü yakından tanıdı.

Ordu’dan 19 ilçe belediyesinin stant açtığı etkinlikte büyük ilgi gören Ünye Belediyesi standı, 3 gün gün boyunca binlerce kişiye Ünye’nin kültürel değerlerini tanıtarak amacına ulaştı. 
Siyasetçiler, bürokratlar, sanatçılar, akademisyenler, sporcular, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinde büyük ilgi gören Ünye Belediyesi standı,  etkinlik boyunca binlerce kişiyi ağırlayarak Ünye’nin kültürel değerlerini tanıttı. Coşkulu kalabalığın hiç eksilmediği Ünye Belediyesi standında vatandaşlara Ünye Belediyesi tarafından hazırlanan turizm kitapçıkları hediye edilerek Ünye’nin doğal güzelliklerinin tanıtılması amaçlandı. İstanbul ve civar illerde yaşayan Ünyelilerin memleket hasreti gidermek için akın ettiği Tanıtım Günleri’nde ayrıca Ordu Mutfağına özel yemekler, yöreye has ürünler sergilendi.
Tanıtım günleri boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünyeli hemşerileriyle yakından ilgilenerek Ünye hakkında uzun sohbetler etti ve onlara Ünye’de gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmekte olan çalışmalarla ilgili olarak detaylı şekilde bilgiler verdi. Etkinliklerden son derece memnun olan vatandaşlar Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
 

‘Etkinlik Amacına Ulaştı’
Başkan Çamyar konuşmasın devamında etkinliğin önemine de değinerek, “Yeşil ile Mavinin buluştuğu Ünye’mizi İstanbul başta olmak üzere ülkemiz tüm dünyaya tanıtmaya çalıştık. Güzel şehrimizin doğal güzelliklerini ve farklılıklarını tanıttığımıza inanıyorum. Valiliğimizin desteği ve Ordu Büyükşehir Belediyemizin organizasyonuyla düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’nde hem İstanbul ve çevresinde yaşayan gurbetçi hemşerilerimizle hasret ve özlem giderdik, hem de İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza Ünye’mizi her yönüyle tanıtmaya çalıştık. Ordu Tanıtım Günlerinde yoğun bir ziyaretçi akınının yanı sıra ulusal televizyon kanallarının da büyük ilgisini gördük, bu da bizleri fazlasıyla memnun etti. Ben bu tür organizasyonların devam etmesi dileğinde bulunurken bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.




Editör: FESHANE?DE ÜNYE GÖZ DOLDURDU

Bu haber 867 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI