Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Muhtarlar Ak Parti’nin Muhtarları Mı?
Ak Parti İlçe Teşkilatı 100’e yakın mahalle temsilcileri ve muhtarlarla Sarı Konak Restoran’da bir araya geldi.

Muhtarlar Ak Parti’nin Muhtarları Mı?

Seçimlerde taraflı olmalarıyla değil, kişilikleriyle ön plana çıkan ve vatandaşlar tarafından seçilen muhtarların, Ak Parti teşkilatının hazırladığı programda kendilerine en az ikişer araç dolusu vatandaşı kongreye götürmeleri konusunda talepte bulunulması sonucunda tepki göstermeden kabul etmeleri vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın da davetli olduğu programda konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, 14 Şubat Cumartesi günü  saat 11:00’de Ordu’da yapılması planlanan,  Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleşecek olan  Ak Parti Kongresine katılımın sağlanması için muhtarlardan destek istedi.

Arif Ergün; “Cumartesi günü Başbakanımız ve başbakan Yardımcımız Numan Bey geliyor. O gün İl Başkanlığı seçimiz de olacak. İlk sınavımızı cumartesi günü sizlerin yardımıyla vermiş olacağız. Bu konuda sizlerin desteğini bekliyoruz.

“Ücretleri biz vereceğiz; Arabaları dolu götüreceğiz”

Muhtarlardan ve mahalle temsilcilerine kongreye gidecek vatandaşların araçlar ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Ergün, “7 Haziran’da yapılacak olan bir seçimimiz var. Cumhurbaşkanımıza, Başbakan’ımıza ve Numan Bey’e destek olmuş olacaksınız. Muhtarlarımız ve temsilcilerimiz bu işleri biliyor. Arabası olanlar var; Olmayanlara araba tedarik edeceğiz. Ücretleri biz vereceğiz; Arabaları dolu götüreceğiz. En az her mahalleden bir veya iki araba vatandaş istiyorum. “ dedi.

“Sizlerle birlikte Başbakan’ımıza o desteği vermemiz lazım”

Ünye’den gidecek vatandaşları Başbakan’la buluşturmak gerektiğinibelirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Ünye Teşkilatı farklı bir teşkilattır. Genel Merkezimiz neyi yönetmeliğin, tüzüğüne koymuşsa, buna uyan ve bunun en iyi sonucunu veren Ünye Teşkilatı olmuştur.

Tüm mahalle temsilcilerimiz üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmişlerdir. Bunun en iyi örneğini 30 Mart seçimlerinde göstermişlerdir.  Önümüzde 7 Haziran genel seçimleri var. Türkiye’de bir taraftan darbelerle ve iç dinamiklerle boğuşurken, son günlerde Başbakanımıza ve partimize yapılan provakatif eylemleri görüyorsunuz. Bu seçim önemlidir; Çünkü, bu seçim Türkiye’nin ve milletin  kaderini belirleyecek  bir seçimdir. Size hizmet eden, adeta ülkeyi uçurumun kenarından alıp, gerek sağlık, ulaşımda, gerek alt yapıda değişim ve dönüşümü gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve Başbakana sahip çıkma seçimidir.

İşte bu seçime giden yolda da kongreler önem arzetmekte…

Onun için 14 Şubat’ta Ak Parti’nin ilk kongresinde sizlerle buluşmak ve sizlerin getireceği arkadaşlarımızı Başbakan’la buluşturmak durumundayız. Onun için de sizlerle birlikte Başbakan’ımıza o desteği vermemiz lazım.

“Bu yaz hamle zamanı olacak”

Bu zamana kadar her davet edilen her yere sizler koşa koşa geldiniz. Biz sizlere müteşekkiriz. Bizlerde sizlere layık olmak ve yepyeni bir değişim için alt yapı çalışmalarımızı bitirdik. Bu yaz döneminde 5 trilyonluk yol ihalesine çıkıyoruz.

Geçtiğimiz hafta büyükşehir belediyemiz ilk sıcak asfalt çalışmalarımıza başladı. Büyükşehir belediyemizle birlikte 100 km’lik sıcak asfalt çalışmamız başlayacak. Nüfusun yoğun olduğu yerlerden başlıyoruz. Bu yaz artık hamle zamanı olacak.

Akkuş, Pelitliyatak, Kumru, İnkur ve Tekkiraz bağlantı yollarımız var. Bu grup yollarımızı büyükşehrimizle planlayıp sıcak asfalt çalışmalarımıza başlayacağız. Bu yılın sonuna kadar zaruri ihtiyaçların haricinde çalışma yapmayacağız.

Belediyemizin planlaması sayesinde giderlerimizi azaltarak gelir- gider dengemizi kurduk. Belediye sineması, pazaryeri, Tabakhane ve kültür sarayı çalışmalarımızla ilgili her türlü hizmeti almaya gayret ediyoruz. Haftaya Tabakhane kenarındaki yol çalışmalarına başlayacağız.” Şeklinde konuştu.

 




Bu haber 1348 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI