Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


ÜNYELİ GENCİN BÜYÜK BAŞARISI
13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Günleri Ünye'de işletmecilik yapan İlhan Kocanın oğlu İsmail Can Koca, Üniversiteler Arası Öğrenci Aşcı Makarna kategorisinde bronz madalya kazandı.

ÜNYELİ GENCİN BÜYÜK BAŞARISI

13. Uluslararası İstanbul Gastronomi Günleri Ünye'de işletmecilik yapan İlhan Kocanın oğlu İsmail Can Koca, Üniversiteler Arası Öğrenci Aşcı  Makarna kategorisinde bronz madalya kazandı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları okuyan Koca, bundan öncede bir kez  gümüş madalya kazandı. 3. sınıf öğrencisi olan Koca; “Yemek yapmayı çok sevdiğim için ve ailemin de desteğiyle bu okula gitmeye karar verdim.  İyi ki bu mesleği seçmişim. Genç kardeşlerime de bu mesleği öneriyorum.

'' lezzeti tatmak ayrıcalık, sunmak sanattır ''

Sektörel anlamda da hem ekonomik girdisinin yüksek olması ve çok talep edilen bir alan olması önemli bir sebep... Ayrıca başarılı olmam, okulu temsil etmek anlamında önemli olduğu kadar, memleketimi de temsil ettiğim için gurur duyuyorum.

Bizim sektöre yurt içinden ve yurt dışından çok ciddi talepler var. Bir şeyi sanatsal anlamda profesyonelce yapmak bir zevk… Sloganımız da şu; '' lezzeti tatmak ayrıcalık, sunmak sanattır '' ayrıca okulumdaki destek veren herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

 




Bu haber 1244 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI