Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ÖKSÜZ TÜRK 2


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Türk adı ve Türk varlığı geçmişte de, günümüzde de tehlike olarak görülmektedir. Türk önemlidir, çünkü; mazlumların dünya üzerinde ki tek koruyucusu her zaman Türkler olmuşlardır.

Bugün bile, dünyada, başı dara düşen, varlığından endişe duyan, sömürülen, asimile edilen ve zulme uğrayan ne kadar halklar var ise hep Türklerden medet ummaktadır. Uygur, Arakan, Filistin ve daha niceleri gibi.

Fakat bu kutlu devlet, ve bu aziz millet, maalesef bir gaflete ve bir dalalete düşürülmeye çalışılmaktadır. Sağ-sol, Alevi-sünni, Türk- Kürt çıkmazlarına sokularak çok canlar vermiş ve halen de vermeye devam etmektedir.

Dışarıda örgütlü emperyallerin binbir tuzak kurarak ağına düşürmeye çalıştığı bu devlet maalesef bu günlerde bir zaaf ve bir başıboşluk ile karşı karşıya kalmıştır.

Sorumsuz yönetici ve politikacıların, yanlışları ve garabetleri yüzünden ülke bugün dara düşmüş ve bu darlık sebebiyle ve uygulanan yanlış politikalar sosyal yaşamı sıkıntılı hale getirmiştir.

Türk milletine düşman bazı emperyalist güçlerin içerdeki maşaları olan devşirilmiş ve bir şekilde emperyalistlerin elinde oyuncak olmuş azınlık müsveddeleri, düşmanın bile yapamayacağı uygulamalar neticesinde ülke zaafa düşürülmüştür.

Ülkenin eğitim sistemi çökertilmiş, millilikten uzaklaşmış, ekonomi günden güne kan kaybetmekte, fabrikalar kapanmış, istihdam daraltılmış ve halk sosyal patlamanın eşiğine gelmiştir.

Türkün adına, varlığına, andına, bayrağına, marşına, kurucu kadrolarına ve Türklüğü el üstünde tutan bütün ileri gelen kişilikler, iftiralarla ve ithamlarla karalanmaya çalışılmaktadır.

TC vatanın bütün köşe başlarından kaldırılmış, Türke sövmenin ödüllendirildiği,  hakaret edenlerin bilakis teşvik edildiği bir zamanda yaşıyoruz.

Bölünmeyi, Ülke adının, bayrağının ve marşının değişmesi gerektiğini dillendiren bir sürü şerefsiz türemiş, üstelik bunlar iktidar tarafından beslenmekte ve tetikçilik yapmaktadır.

Bu ülkenin başına, şuuru, kişiliği, ve önderliği ile Türk kimliğinden gurur duyan bir kişi gelmedikçe bu ülke düzelmez.

O yüzden bu millet uyanık olmalı ve kanıbozuklara pirim vermemelidir. Bu devşirmeler bu milleti yok etmek üzere yetiştirilmiş kriptolardır. Bu da apaçık belli ve ortadadır.

Atalarımız boşuna " Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur" dememişlerdir. " Ne Mutlu Türküm Diyene" dememişlerdir.

Ne gariptir ki, geldiğimiz noktada Türk olmak gariplik, öksüzlük ve ikinci sınıf vatandaş olmaktır.

Açıklanan gayrısafi milli hasılanın kaymağını bu devşirmeler ve adamları yemektedir. Türklüğü ile ön plana çıkan kim varsa, ya hapse atılmakta, yada işsiz bırakılmaktadır.

Uyuduğun uykudan ne zaman uyanacaksın ey milletim. Atatürkün nutkunda saydığı ve sıraladığı bütün dalaletler uygulamadadır. Gafletler yaşanmaktadır. Ne zaman kabaracak o damarlarındaki asil kan. Uyan artık.

Sevgi ve saygıyla kalınız.



Bu yazı 949 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI