Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
HALKTAN YANAMI, GÜÇTEN YANAMI?


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Atatürkçü askerlere kumpas kuruldu, kişiliğini ve karakterlerini satılığa çıkarmış bir güruh, düzmece olaylarla ve sahte belgelerle kurgulanmış bir rezalete imza attılar

Öyle acı olaylar yaşadık ki toplum olarak. Bir sürü asker hapislerde çürüdü ve tedaviye izin verilmediği için öldü. Çoğu 5 yıl civarında hapis yattı.

Fetöcü köpeklerin organize ettiği bu kumpas ve suistimaller silsilesi mevcut iktidar partisi tarafından desteklendi ve savunuldu.

Her türlü uyarıya ve haksızlığa rağmen, "Türkiye bağırsaklarını temizliyor" " Buna kargalar bile güler" "Evet ben bu soruşturmayı yapanların avukatıyım" denilerek arka çıkıldı.

Muhalefet önerge vererek bu olaylar araştırılsın ve gerçek suçlular adalet önünde hesap versinler, hiç kimsenin aklında acaba veya soru işareti kalmadın istedi.

Bu araştırma önergesi meclisteki çoğunluğu elinde bulunduran iktidar partisi milletvekilleri tarafından reddedildi ve gerçeğin ortaya çıkmasına mani olundu.

Ensar vekfı rezaleti patlak verdi, vakıf yurtlarında onlarca öğrenci din dersi hocası tarafından taciz ve tecavüze uğradı. Ülkede vicdanı sızlayan bir sürü insan adaletin tecelli edeceği umudu taşıyordu.

Muhalefet partisi meclis araştırma önergesi verdi. Bu olay mecliste kurulacak bir komisyon tarafından incelenip araştırılsın ve soru işareti kalmasın dendi.

Neticede mevcut iktidar partisi milletvekilleri, bu olayın araştırılmasına ve bütün gerçeklerin gün ışığına çıkmasına müsade etmeyerek önergeyi reddetti.

15 Temmuz darbe kalkışması yaşadık. 250 insan öldü, binlerce de yaralımız oldu. Yüzbinlerce kişi, memur ve asker blok halinde, suçlu suçsuz ayrımı yapılmadan hapse atıldı yada işlerinden oldu.

Ülke olarak büyük acılar çektik. Sağcısı solcusu bir araya gelerek demokrasiye sahip çıktık. Yaşadığımız onca şey nedeniyle dumura uğradık.

Muhalefet yine bir önerge vererek, bu olayda kafa bulandıran ne varsa ortaya çıksın ve suçlular hakettikleri cezaları çeksinler diye harekete geçti.

Yine mevcut iktidar partisi milletvekilleri tarafından reddedillen önerge, tarihin çöplüğünde yerini aldı. Yine bir üst akıl, gerçekleri kimsenin öğrenmesine müsade etmedi.

Ülkede uyuşturucu ilkokullara kadar girerek, çocuklarımızı tehdit eder hale geldi. Okul kapılarında bekleyen torbacılar, peynir ekmek gibi uyuşturucu sattılar.

Muhalefet yine taşın altına elini koyarak sorunu çözmek amacı ile bu sorunu meclise taşıdı. Bu uyuşturucuları üretenler, işleyenler ve dağıtanlar her kim ise meclis araştırma komisyonu kurulup incelensin dedi.

Her zaman ki gibi, iktidar milletvekilleri aleyhte oy kaldırarak, bu olayların araştırılmasına ve suçluların hakettikleri cezaları almalarına mani oldu.

Soma da maden kazasında, Ermenekte tünellerde, Aladağ da yurt yangınında, güneydoğuda terörde ve Bombalı eylemlerin failleri araştırılsın dendiğinde hep engelleyerek red oyu vererek gerçeklere mani oldunuz.

Ey halkın vekilleri, ne zaman halkın safında yer alacaksınız. Bu kadar mı güce kölesiniz. Sizleri Allaha havale ediyorum



Bu yazı 1177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI