Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Uyuşturucu Zanlıları Ünye Adliyesi’ne Getirildi
Ünye, Fatsa ve Çaybaşı ilçelerinde eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonuyla gözaltına alınan 15 kişi bu sabah Ünye Adliyesi’ne getirildi.

Uyuşturucu Zanlıları Ünye Adliyesi’ne Getirildi

25 Aralık 2018 Salı günü Ünye, Fatsa ve Çaybaşı ilçelerinde 16 ayrı adreste yapılan eş zamanlı aramada;

14,25 gram sentetik kannabinoid, 6 adet ecstasy hap, 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 36 adet MKE marka fişek ele geçirilmişti. Operasyon kapsamında 15 şüpheli adreslerinde yapılan aramada yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şüpheliler A.Y., T.Ş., M. K., A.A., M. Ç., A. K., U.T.K., Y.A., S. Ş., Ö.Ö., O.C., S.E., O.A., M. T. ve M. B. emniyetteki sorguları tamamlanarak bu sabah Ünye Adliye’sine getirilerek hakim karşısına çıkartılacak.

Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada;

“Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ile birlikte İlçemizde sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen soruşturmada 29 ara yakalama yapılmıştır. Yapılan ara yakalamalar neticesinde toplamda; 3 bin 087 gram kubar esrar, 195,72 gram Sentetik Kannabinoid ve 9 adet Ecstasy hap ele geçirilmiştir. Bu süreçte 5 şüpheli tutuklanmıştır. 25 Aralık 2018 Salı günü ilimiz Fatsa, Ünye ve Çaybaşı ilçelerimizde 16 ayrı adreste yapılan eş zamanlı aramada; 14,25 gram sentetik kannabinoid, 6 adet ecstasy hap, 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca, 1 adet şajör ve 36 adet MKE marka fişek ele geçirilmiştir. 15 şüpheli adreslerinde yapılan aramada yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelilerle ilgili soruşturma devam etmektedir.”denildi.




Kaynak: Uyuşturucu Zanlıları Ünye Adliyesi?ne Getirildi

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 1527 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI