Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Enginyurt’tan Yılmaz’a Adap Dersi… “ÖNCE ADAM GİBİ TEŞEKKÜR ETMEYİ ÖĞREN!”
Ünye MHP Belediye Başkan Adayı Nedim Can’ın Ünye için yapmayı planladığı projelerinin tanıtımına katılan MHP Büyükşehir Adayı Cemal Enginyurt’un konuşması güne damgasını vurdu.

Enginyurt’tan Yılmaz’a Adap Dersi…    “ÖNCE ADAM GİBİ TEŞEKKÜR ETMEYİ ÖĞREN!”



Ünye MHP Belediye Başkan Adayı Nedim Can’ın Ünye için yapmayı planladığı projelerinin tanıtımına katılan MHP Büyükşehir Adayı Cemal Enginyurt’un konuşması güne damgasını vurdu.

Nedim Can’ın proje açıklamasını gölgede bırakan Cemal Enginyurt, Enver Yılmaz’ı ve iktidarı ağır bir dille eleştirdi. Cemal Enginyurt’un konuşmasının satırbaşları şöyle;

 

“Enver Yılmaz Büyükşehir’e başkan olduğundan beri elinde bir cep telefonu, postanede memur yokmuş memur getiriyor, hastanede doktor yokmuş doktor getiriyor. Sayın Enver Yılmaz, biz seni büyükşehir adayı biliyorduk; Sen telefoncu başı olmuşsun.

Milliyetçi Hareket Partililer çıktıkları yolda laf salatası değil, icraat yaparlar.

Projeler ortaya koyarlar, fikir ortaya koyarlar. Fikirleri olmayanlar ancak iftiralar atıp, yalan konuşurlar.

“Milliyetçi Hareket Partisi kazandığında, kapanan belde belediyelerini yeniden hizmete açacağız.”

Enver Yılmaz, geçen yıl büyükşehir olmaya karşı çıktık diye bizleri eleştiriyor. Sayın Enver Yılmaz! İnkur, Tekkiraz, Hanyanı, Yeşilkent Beldeleri tek tek kapatılıyor. Koskoca Tekkiraz ve diğer beldeler birer mahalle oldular; Hem de tek muhtarlık mahalle…

Onlar diyorlar ki, “önceden 1 lira geliyorsa, şimdi 2 lira gelecek!” bunlar kendilerini kandırıyorlar. Tekkiraz’ın Ünye’nin bir mahallesinden farkı yok ki. Neyin parası gidecek Tekkiraz’a? Oralara hizmet ancak biz kazanırsak gider.

Milliyetçi Hareket Partisi kazandığında, kapanan belde belediyelerini yeniden hizmete açacağız. Kapanan muhtarlıkları yeniden hizmete koyacağız. Yapılan ilk belediye meclisi toplantısında muhtarlıkları geri iade edip seçimle muhtarlıklara tekrar muhtar olma imkanlarını vereceğiz.

 

“yüzden bahsedecek en son adam sensin”

Ak Partililer diyorlar ki; “MHP Ordu’nun büyükşehir olmasına karşı çıkıyordu. Şimdi ne yüzle çıkıp da oy istiyorlar?” diyen Enver Yılmaz’a biz de diyoruz ki, yüzden bahsedecek en son adam sensin. Çünkü, Ordu Büyükşehir olduysa, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu isen, bunu İdris Naim Şahin’e borçlusun önce adam gibi teşekkür etmeyi öğren!

 

“İdris Naim Şahin’e Omurgasız diyor, onursuz diyor, hain diyor.”

 

İdris Naim Şahin’e teşekkür etmediğin gibi, oğlu yaşındaki Enver Yılmaz, “Allah razı olsun abi” demesi gerekirken, başının üstünde taç etmesi gerekirken, 40 yıllık milli görüşe hizmet etmiş, 12 yıldır Başbakan’ın arkadaşlığını yapmış İdris Naim Şahin’e Enver Yılmaz, “Omurgasız diyor, onursuz diyor, hain diyor.” Böyle bir siyasetçiye Ünyeli gerekli cevabı vermelidir.

Bunlarda saygı, sevgi kalmamış. Bunlar adeta kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar.

Kibirin, egonun en yükseğine ulaşmış şekilde,  kimseyi beğenmeyerek çıktıkları bu yolda herkese saldırıyorlar.

Cemaat  deyip dün kol kola gezdiklerine, Fethullah Hoca’nın saygı duyduklarına bugün en ağır hakareti yapmaktan geri kalmıyorlar.

Ayakkabı kutularında 4,5 milyon dolar  çıkıyor, sanki parayı cemaat koymuş gibi bu işi cemaat yaptı diyorlar. Bakan 1,5 milyon dolar rüşvet alıyor, cemaat yaptı deyip, cemaate saldırıyorlar.

 

“Bu ülkede tek bir örgüt var, o da AKP Hırsızlık Örgütü’dür!”

Daha düne kadar Amerika’ya, okyanus ötesine haber gönderen Recep Tayyip Erdoğan, ‘özledik seni güzel insan, gel artık.’diyordu; Bugün ise, o insana çete reisi diyor, örgüt diyor.

“Bu ülkede tek bir örgüt var, o da AKP Hırsızlık Örgütü’dür!”

Bunlar saygıyı, sevgiyi bitirdiler. Bunlar tüy bitmemiş yetimin hakkını yiyorlar, bunlar, fakiri-fukarayı soyuyorlar.

 

Sayın Erdoğan’a soruyorum; “ekmek çalan çocukları görmeyecektin de niye Başbakan oldun? İşsiz kalan çocukları görmeyecektin de niye Başbakan oldun? Bedenini satan çocukları görmeyecektin de niye Başbakan oldun? 16 yaşında uyuşturucu batağına düşmüş çocukları görmeyecektin de niye başbakan oldun?

Onlar senin çocukların değil mi?

Böylesi bir adaletsizlik içerisinde olan bir ülkede Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizden destek istiyoruz.

Büyükşehir’de kazandığımız zaman 19 ilçede çalışan kardeşlerimizin çocuklarına ücretsiz kreş açacağız.

Ordu’ya köylerden gelen hasta yakınlarının kalabileceği belediye misafirhaneleri yapacağız.

Bakıma muhtaç yaşlılarımız için yaşam merkezleri açacağız.

Biz insanlar için varız.  Biz hizmet için varız.

Biz İkizce’yi modern bir şehir haline getirdik; Çamaş’ta Belediye Başkanımız 120 tane genci iş sahibi yaptı. Ordu’da, Fatsa’da, Ünye’de engelli arkadaşlarımıza konut yapıp, ucuz kredi ile ev sahibi edeceğiz.

 

“Sosyete vekili Enver Yılmaz, Ünyeliyi, Fatsalıyı, Orduluyu sevmez!”

Bu yalancı pehlivanlara ‘Artık Dur!’ deyin.

Enver Yılmaz, Büyükşehir’e, kedinin ciğere bakması gibi bakıyor. Nereyi nasıl yerim diye bakıyor. Tek derdi, tek tasası bu…

Enver Yılmaz, Ünyeliyi sevmez, Enver Yılmaz Fatsalıyı sevmez, Enver Yılmaz Orduluyu sevmez çünkü Enver Yılmaz, Sosyete Milletvekili…

İdris Naim Şahin’e saygı göstermeyen, ona vefasızlık yapanlar, yarın belediye başkanı olduklarında bizleri belediyenin kapından içeri sokmazlar!

Partili olmak futbol takımı tutmaya benzemez. Ak Partiye oy verenler Recep Tayyip Erdoğan yüzünden veriyor. Enver Yılmaz’ı, Mustafa Hamarat’ı, Fatih Han Ünal’ı, İhsan Şener’i kimse tanımaz.

Tayyip Erdoğan’ı seviyorsanız genel seçimleri bekleyin ama yerel seçimlerde kime oy verdiğinizi iyi bilin. Bu seçimde parti inadını bir yere bırakın.

Gelin bu suskunluğa son verelim. Üzerimize baskı kurdular. İşçileri susturdular, memurlar korkudan konuşamıyor; İşadamları Akp’den başka partiye selam veremiyor. Bu korku imparatorluğuna son verelim. Böyle giderse bunlar bizim evimizden çıkmamıza da izin vermezler.

İş kendine gelince çıldıran bir iktidar var. İş kendine gelince ayağa kalkan, devleşen bir iktidar var. Dolayısıyla bu iktidar bizi sevmiyor.

Ordu’nun büyükşehir belediye başkan adayı Enver Yılmaz tanıtılırken, her yer 5 dakika gösterilirken, Ordu’nun tanıtımı 58 saniye sürdü. Ne yaptınız? 8 yılda çevre yolunu bitirdiniz, Havalimanı var bitmemiş. Üniversite kampüsü var, bir de Fatsa Kültür sarayı var başka neyiniz var?

Enver Yılmaz, belediye başkanı olursa Ordu’nun en büyük sorunu olan ulaşımı çözecekmiş. Sayın Enver yılmaz! Bu şehri 11 yıldır kim yönetiyor? İktidar siz değil misiniz?” şeklinde konuştu.

haber/ Meral Korkmaz

 

 

 




Bu haber 1855 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI