Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Genel Başkan Azmi Yıldız Güven Tazeledi

Genel Başkan Azmi Yıldız Güven Tazeledi

Türkiye Bal Üreticileri Merkez Birliği olağan mali genel kurulu Toplam 85 temsilciden 16’sının katılımıyla 07 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 11.00’de Kocatepe Kültür merkezi toplantı salonunda hükümet komiserliklerini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkililerinden Selçuk Erbaş, Ahmet Tor ve Fazıl Akyürek, divan başkalığını Erzurum Oltu Birlik başkanı Mehmet Celal Uğurluel, kâtip üyeliklerini Erzurum, Narman Birlik başkanı Selçuk Biber ve Aydın Koçarlı Birlik başkanı Öner Yılmaz’ın yaptığı 2014 yılı faaliyet dönemine ait 2015 Yılı mali olağan genel kurulunda son altı yıldır ve halen genel başkanlığını başarıyla sürdürdüğü birlik üyelerinin tam desteğini alan Azmi Yıldız güven tazeledi.

Gündemin birinci maddesinde merkez birliği genel kurul toplantısına katılma hakkına haiz hazirun listesinde ad ve soyadları bulunan 85 temsilciden 16 birlik temsilcisinin girişte kimlikleri kontrol edilerek hazirun listesini imzalamaları sonucu çoğunluk sağlanamadığı için ilki 22 Nisan 2015’de yapılamayıp 07 Mayıs 2015 Perşembe günü aynı saatte ve aynı yerde yapılan olağan mali genel kurul toplantısı genel başkan Azmi Yıldız tarafından açıldı. 
Divan heyetinin oluşturulmasının ardından gündemin 3.Maddesi gereği saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Divan başkanı Mehmet Celal Uğurel tarafından 2014 yılı faaliyet raporu okundu. Söz alan olmayınca Her iki raporun divan tarafından ayrı ayrı delegelerin oylarına sunularak oy birliği ile ibra edilmesinin ardından 2014 yılı Bilânço ve gelir gider tabloları divan başkanınca okundu, söz alan olmayınca mali tablolar ayrı ayrı oylanarak delegelerin tümünün oy birliği ile onaylandı.
 
Gündemin 5.maddesinde genel kurul toplantısı öncesi  mali denetim raporunun birlik temsilcilerine dağıtıldığı görüldü.

Gündemin 6.maddesi de;Merkez birliğinin 2014 yılı bilanço ve gelir-gider tabloları divan başkanı Mehmet Celal Uğurel tarafından okundu.Görüşmeye açıldı.söz alan olmadı.merkez birliğinin 2014 yılına ait bilanço ve Gelir-Gider tabloları ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile onaylandı.

Gündemin 7.Maddesinde;2015 yılı tahmini bütçesi ve çalışma programı görüşmeye açıldı.Söz alan olmadı.2015 yılı tahmini bütçesi ve çalışma programı ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile onaylandı.

Gündemin 8.Maddesinde yönetim ve denetim kurulu üyelerinin huzur hakları görüşüldü.Yönetim ve denetim kurulu huzur hakları yıllık bürüt toplam 36.000.00 (otuzaltı bin) TL.verilmesi ve bu miktarın üyelere dağılımı için yönetim kuruluna yetki verilmesi tüm delegelerin oy birliği ile kabul edil.

Gündemin 9.Maddesinde;üyelerin giriş ve yıllık aidatları görüşüldü.Genel kulun teklifi üzerine giriş aidatı olarak 500,00(beşyüz),yıllık aidat olarak da 500,00(beşyüz) TL.olarak teklif edildi.Oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 10.Maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde Türkiye Bal Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı ve yönetim kurulu başkanı Azmi Yıldız” birlik faaliyetlerinin yaygınlaştırılması hususlarında daha aktif çalışılacağı,üye birlikle daha çok pazarlama ve teknik destek verileceği temenni ve dilekleri dile getirildi.Genel kurulda başka söz alan olmayınca genel kurula katılanların toplu resim çekilmeleriyle toplantı sona erdi. 

 




Editör: Genel Başkan Azmi Yıldız Güven Tazeledi

Bu haber 950 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI