Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Enginyurt: Ünye Üvey Evlat Muamelesi Görüyor!
Ordu Milletvekili ve Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Ünye Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Enginyurt: Ünye Üvey Evlat Muamelesi Görüyor!

Bugün bir takım ziyaretler için Ünye’ye gelen Milletvekili Enginyurt, Ünye Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar’ı makamında ziyaret ettiği buluşmada, önce Başkan Akar’ı tebrik ederken, ardından Ünye’nin Ordu Büyükşehir olduktan sonra üvey evlat muamelesi gördüğünü söyleyerek, Ünye’nin il olması konusunda oda başkanları ve STK’ların bir araya gelerek siyasilerle görüşmeleri tavsiyesinde bulundu.

 Ünye Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar, öncelikle nazik ziyaretinden dolayı Enginyurt’a teşekkür ederek, Ünye’nin il olması konusunda ciddi adımlar atmaya hazırlandıklarını ve oda başkanları ve STK’lar olarak bir takım düşüncelerinin olduğundan söz etti.

Enginyurt, Türkiye genelinde ve Ünye’de bu yıl gerçekleştirilen oda seçimlerinin kavgasız gürültüsüz demokratik bir şekilde sonuçlanmasından mutluluk duyduğunu söyleyerek, Ünye oda seçimlerinde oy kullan seçmenleri ve başkan adaylarını kutladığını söyledi.

Enginyurt oda seçimlerinde gösterilen demokrasinin genel seçimlerde de başarılı olması temennisinde bulunarak, “Dilerim ki, yakın tarihte gerçekleşecek olan genel seçimlerinde aynı demokratik şekilde kavgasız gürültüsüz yapılmasını umut ediyorum”  diyerek, duygularını dile getirdi.

Ünye’nin ise, İl olma hayaline kavuşması temennisinde bulunurken, Ünye’nin üvey evlat muamelesi gördüğünü, yatırımların durma noktasında olduğunu, belediyelerin büyükşehirden bütün şehir mantığında hizmet alamadıklarını söyledi.

Demokrat Parti İl Başkanı Selçuk Yücesan, Altınordu Ertuğrul Koç ve Ünye İlçe Başkanı Tanju Türk ile birlikte Ticaret Odası Başkanı ile genel sohbet havasında geçen görüşmenin ardından, Milletvekili Enginyurt ve beraberindeki heyet, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu’ya ziyaret gerçekleştirmek için kurumdan ayrıldılar.

 

 

 

 

 




Kaynak: Cemal Enginyurt, Ünye, Üvey Evlat, Muamele, siyaset, ekonomi, ticaret, ticaret odası, Ünye il olsun, ordu büyükşehir

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 490 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI