Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Yürekleri Yakan Gencin Hazin Sonu
Çarşamba günü Samsun Atakum'da yanında kaldığı teyzesinin 5. kattaki evinin balkonunda elinden telefonu düşürmesi sonrası dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayatını kaybeden Üniversite öğrencisi Berkay Kalafat (22) gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Yürekleri Yakan Gencin Hazin Sonu

MHP Fatsa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kalafat'ın oğlu, MHP Ünye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kalafat'ın yeğeni olan Berkay Kalafat, Perşembe günü Saat 11:00'de Yüzüncü Yıl Camide cenaze namazının kılınmasının ardından Tepe Asri Mezarlığında gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

 

Cenaze merasimine MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak ve Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu'nun yanı sıra çok sayıda parti yöneticisi katıldı. İYİ Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Faruk Korkmaz ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş'ın da  katıldığı törenin bitiminde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan'ın da gelerek taziyelerini ilettiği merasimde aile bireyleri ayakta durmakta güçlük çekti.




Kaynak: MHP'li Yürekleri Yakan Gencin Hazin Sonu

Editör: unyevizyon.com

Bu haber 842 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI