Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

İstanbul Gültepe de uyuşturucu ile mücadele eden bir dernek kuruluyor. Bu 

dernek yaptığı güzel çalışmalar neticesinde birçok çocuğu uyuşturucu batağından kurtarıyor ve başka alanlara kanalize ediyor.
Devlet bu sorunu çözmesi gerekirken çocukları bu tacirlerin elinden kurtarması gerekirken ortada yok. Neyse uyuşturucu tüccarları ve bunların maşaları bu derneği tehdit ediyor, gözdağı veriyor. Devlet ortada yok.
Daha sonra bu derneğe kurşun atılıyor, camları kırılıyor. Gültepe esnafı rahatsız, isyan ediyor, esnaf karakola şikayet ediyor. Uyuşturucu tacirleri sokak başlarında cirit atıyor, bütün esnaf bunları biliyor ve tanıyor. Devlet yine yok.
Nihayetinde adamlar derneğe ölüm yağdırıyorlar, bir kaç kişiyi tarayıp öldürüyorlar. 100 metre mesafede polis karakolu var. Az ileride çatışma yaşanıyor, ama polis müdahale bile etmiyor edemiyor. Devlet nerede, yine yok.
Devletin nerede olduğunu ne bilen nede gören var. Orada devletin yapması gereken mücadeleyi, bir avuç yürekli insan yapıyor da devlet bunları korumuyor.
Devlet o sırada yürüyüş yapıp özgürlük isteyen gençleri kovalamakla meşgul, Devlet o sırada hak arayan öğretmenleri coplamakla meşgul, Devlet o sırada iyileştirme bekleyen memurlara Toma’larla su sıkmakla meşgul ve Devlet tüm bunlar olurken, işçisine biber gazı sıkmakla meşgul.
Atalarımız boşuna dememişler " Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe" diye. Allah sonumuzu hayreylesin. Bu memlekette herkes üzerine düşeni, yani asli görevini yapmalıdır ve birileri çıkıp polise kimlerin mazlum kimlerin suçlu olduğunu öğretmelidir. Sevgi ve saygılarımla

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ 
ÜNYE ŞUBESİ SEÇİMLERİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongre de aday olmamama rağmen, seçime giren adaylar arasında çekişmeden kaynaklanan kaos ve bölünme tehlikesi karşısında, birlik ve beraberliği yeniden tesis etmek ve barış ortamını yeniden oluşturmak adına, bu kurumda ileri gelen dostların şahsıma yönelik teveccühleri ile başkan seçildim. 
Mevcut konjonktür doğrultusunda gerekli çalışmalara başladık ve eksiklerin giderilmesi için gereken radikal kararları alarak sorunları ilgili makamlar ile çözeceğimizden kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Arkadaşlarımızın arasında baş gösteren küskünlüklerin ve tartışmaların önlenmesi adına gerekli uyarıları yaparak kısa sürede belli neticeleri almaya çalışıyoruz. Bazen başarılı olmamıza rağmen, bazen de insanların art niyetli olmaları nedeniyle vazgeçmek zorunda kalabiliyoruz.
Şahsım adına şunun bilinmesini isterim ki, bu görev partiler üstüdür ve burada görevim bitene kadar, ne herhangi bir partiye yakın, ne de diğerlerine uzak olacağım. Tarafsızlık ilkesi doğrultusunda bütün siyasi görüşlerin barındığı bu güzide dernekte elimden geldiğince adaletli olacağımdan kimse kuşku duymamalıdır.
Zira öyle art niyetli insanlar geldi geçti ki bu kurumdan, bütün iyi niyetimize rağmen ve yönetim kurulunda her siyasi görüşe mensup insanların bulunmasına rağmen, şahsımı iktidar partisine muhalif diye karalamaya ve gammazlamaya yönelik, gerek gazete haberleriyle, gerekse dedikodu bazında önümüzü kesmek isteyenler maalesef çabalıyorlar. 
Şunun bilinmesini isterim ki her ne kadar entrika ve şer odaklı planlar içerisinde olurlarsa olsunlar, hiç kimseden korkmayacağımızın ve kaçmayacağımızın garantisini veriyorum. Yönetim kurulum ve şahsımın en küçük bir endişemizin dahi olmadığının bilinmesini istiyorum. Sağlıcakla…



Bu yazı 1591 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI