Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ÜNYE BELEDİYESİ SAVAŞI


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Ahmet Çamyar iyi kötü bu memlekete hizmet etmiştir. Kadrosunda sevilmeyen veya istenmeyen birileri mutlaka vardır. Fakat işini layıkıyla yapan ve o görevlere değer katan insanlar da vardır.

Yeni görev alan Mehmet Yaşar Sezgül, bir adım önünde duran ve birlikte görev yaptığı bir ekibe karşı öyle bir operasyon yaptı ki, insanın bu ne kin, bu neyin intikamı diyesi geliyor.

Yaşar Sezgül Bey’e sormak istediğim bir başka husus, meclisin ve camianın bir numaralı adamıydın yıllarca… Madem ki Ahmet Çamyar bu kadar suçluydu, bu kadar hırs ve nefreti içinde biriktirdin, neden 4.5 yıldır sesin çıkmadı?

Meclisin bir numaralı ismi olarak Belediye Başkanlığını kaptın. Bu güne kadar gözlerin kör kulakların kapalı mıydı?.

Üniversite bitirmiş, kendilerine verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışmış, tek derdi evinin nafakasını temin etmeye çalışan bir avuç insanı çöpe vererek istifaya zorluyorsun.

Bu mudur insan onuruyla alakalı hafzalında taşıdığın... Belediyede işini gördüremeyen hangi guruplar seni böyle insaf ve vicdandan uzak uygulamalara yönlendiriyor?

Bütün bu yapılanları senden gizli mi yaptı Ahmet Çamyar? Göreve gelir gelmez sana bunları yaptıran zihniyet kimdir, kimlerdir; Kimlerin hesabını kapatıyorsun?

Bütün bu sorularımı tamamen vicdan sahibi biri olarak soruyorum. Ne partinizin yandaşıyım, ne de herhangi bir partinin adamıyım. Ünye’yi seven ve gördüğü saçma sapan işleri köşesinde ve sosyal medyada yazan biriyim sadece.

Umarım, yaptığın bu haksızlıklardan vazgeçersin. Umarım,  suçu olana cezasını verirken amacı ekmeğini kovalamak olana dokunmazsın. Kurunun yanında yaşı da yakmazsın.



Bu yazı 993 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI