Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
OYUN BAŞLADI


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Ülkücü arkadaşlarımız Sn. Meral Akşener'in evine baskın yapmışlar. Evin yanına gelen tahminen 30 kişilik gurup, slogan atarak, taciz ederek, iplerini elinde bulunduran sahiplerinin isteğini yerine getirdiler.
Soruyorum, bunun adı nedir?  FAŞİZM. Sn Akşener bu tacizi hak edecek ne yaptı? Dedi ki, Ekonomiyi McKinsey e teslim etmek ayıptır, bu millete ihanettir. 
Bu iti kopuğu oraya gönderen şahsiyetler McKinsey i onaylıyorlarmı acaba? Onaylıyorlarsa eğer, milliyetçiyim diye sokağa çıkıp dolaşmasınlar. Milli duruş, bu ülkenin başına örülen çoraplara itiraz etmekle, karşı çıkmakla olur.
Yıllarca canı gönülden desteklediğim, fakat hedefe giden yoldan ayrıldıkları için yolumu ayırdığım bu camia tamamen AKP bağnazlığı ve faşizmine alet olmaktadır.
Hiç bir Ülkücü bir kadının evine kavga için gitmez. Sırf Akp ye yaranmak için Ülkü Ocakları gibi nezih ve müstesna bir kuruluşu kullanmaktan çekinmeyen ve onları kavgaya iten Devlet Bahçeli ve Ocak başkanı Olcay Klavuz'un şiddet söylemleridir.
Ülkü Ocakları bugüne kadar hep haklının ve mazlumun yanında olmuş, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir neferi ve varoluş sigortası olmuştur.
Bugünlerde bir dikta heveslisine hoş görünmek için çirkin ve çirkef bir yola sokulmak istenmektedir.
Bu ülkeye kavgadan fayda gelmez. Bu güzide kurum Birlik olmak, iri olmak, diri olmak zorunda ve asli varoluş çizgisine geri dönmelidir.
İktidarlarını sürekli kılmak için kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenlere verilecek en güzel cevap el ele, kolkola, yanyana durmaktır.
Bu nedenle bu genç kardeşlerime kötü örnek olan, yönlendiren ve bu kavgaya taraf eden herkesi kınıyorum.

 



Bu yazı 1006 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI