Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
HEY NEREDESİNİZ


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Ünye Devlet Hastanesinde 1 tane bebek doktoru var ve onu da 10 gündür izine göndermişler. Ne yani, çocuklarımız ölsün mü?

Yeni doğan ve daha bir buçuk aylık torunumun gaz sancısı yaşaması nedeniyle hastaneye gidiyoruz. Fakat ne hikmetse hastanede bebeğimize bakacak doktor izinde. Ne zaman gelecek diyoruz. Bir hafta, bilemedin 10 gün. Yani kesin değil.

120 bin nüfuslu bir şehir hastanesinde, bu kadar güzel bir sağlık tesisinde, her türlü konfor var, fakat ne hikmetse doktor yok. Sadece çocuk doktoru değilmiş ayrıca. Kalbimde oluşan bazı farklı durumlar nedeniyle bir randevu almak için sisteme bağlandım, maalesef avucumu yaladım.

Bakın sevgili okurlarım, sakın ha kalp krizi falan geçirmeyin. Göğüs hastalığınız varsa kesin öldünüz demektir. Bu iki branşta da doktor maalesef bulunmuyor. Denedim ve 182 den aldığım cevap budur.

Peki soruyorum şimdi. Kim bunun sorumlusu şimdi. Devlet mi? Siyasetçiler mi? Yoksa gariban vatandaş mı? Elbette Ünye’deki siyaseti yönetenler sorumlu.

Kardeşim bu iş kimin görevi ise adam gibi yapsın. Ha yapamıyorum, gücüm yetmiyor, dinletemiyorum, acizim diyorsa, o görevi bırakıp gitsin.

Sizlerin oyuncak haline getirdiği siyaset, görevinizi yapmanıza engel oluyorsa, bırakın bu halkın sorunlarına vakit ayırabilen insanlar gelsin.

 

OY VERİRKEN

Oy verirken şunu düşünün. Hiç bir fabrika kurmayan, yatırım yapmayan, üretmeyen bir ülke, halen okumakta olan milyonlarca öğrenciyi nasıl istihdam edecek.

Okusun diyerek okula gönderdiğimiz ve dünya kadar masraf ettiğimiz çocuklarımızın, maalesef hiç bir geleceği ve yarınlardan umudu yok.

Ülke olarak, sanayimiz yok, tarımda bir entegreleşme ve fabrikasyona yönelme yok. Turizmde kazıklama politikaları, sağlık, sizlere ömür. İstihdam, gitgide azalıyor. Bilim, maalesef kaplumbağa misali.

Sadece inşaat sektörü biraz hareketli. O da yanlış devlet politikaları nedeniyle, çok fazla dayanmaz. Kısacası geleceğe dair umut verecek bir durum maalesef yok.

Peki bunca öğrenci, bunca genç, yarın iş ve eş istediğinde ne olacak. Bu çocukların hayalleriyle oynamak, sosyal patlamalara ve kaosa yol açmaz mı? Devleti yönetenler bunları araştırmıyor mu?

Yine her zamanki gibi işimiz Allaha kaldı. Allah sonumuzu hayreylesin. Kalın sağlıcakla.



Bu yazı 958 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI