Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
BEN SEZAR


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Yıllardır iktidarın yaptığı icraatları eleştiriyorum. Sapık falan değilim ama. İyi işler yaptığı dönemde inanın en çok ben kıymet verdim ve herkese karşı savunduğum da oldu.
Mesela, sigarayı bıraktım bunların sayesinde, ve benim gözümde bu bir devrimdir.. 
Mesela, ülkenin çehresi değişmişti. Tüneller, yollar demiryolları, uluslararası ticaret, çok başarılıydı.
Mesela, okullarda kitaplar bedava oldu. Öğrencilere ve okutamayan ailelere sosyal yardımlar gibi.
Mesela, engellilere ve yaşlı bakıma muhtaç insanlara evde bakım aylığı gibi.
Gel gör ki, son 9  yıldır saçmalamaya başladılar.
Her konu da inadım inat, biz yaptık oldu demeye ve yanlışlarda inat edip diretme yoluna gittiler.
Mesela, milleti böldüler, ötekileştirdiler. Kendilerine oy vermeyene, kafir ve vatan haini diyebilecek kadar hayasızlaştılar.
Ülkede, özelleştirme adı altında bütün gelir getiren ne varsa satıp satıp betona gömdüler. Özelleştirme, zarar eden kuruluşları elden çıkarmakla olur. Bunlar kar edeni de sattılar.
Ülkeyi cemaatlere peşkeş çektiler. Tarihin hiç bir yerinde bu cemaatler bu kadar yüz bulamamış, devlete sızamamıştı. 
Bunlar, her kurumu talan ederek, sırlarını ifşa ederek dejenere ettiler. Öyle ki sınavlara inanç kalmadı. Yaptıkları bütün sınavlara usulsüzlük soktular. Seçimlere hile karıştırdılar.
Liyakatı esas almak yerine, bizim adamımız diyerek şöförden milli eğitimci, hayvanat bahçesi müdürünü tübitakın başına geçirdiler. Mandıra müdürünü bürokrat yaptılar..
Dindarız diyerek çıktıkları yolda, dinimize en çok zararı bunlar verdiler. İmam yetiştirdiler tecavüzcü çıktı. Tarikat şeyhleri oğlancı çıktı. Gençler, bunların uyduğu dini görünce dinden soğuyup deist oldular. Hemde Konya da ve İmam hatiplerde.
Terör meselesini tolore edelim derken, açılımı ihanete kadar getirdiler. Terörü azdırıp halkların arasına nifak soktular. Şimdi dönüp doğruyu bulacaklar derken, faşist uygulamaları devreye soktular.
Düşünceyi suç olmaktan çıkaracaklardı, kitap yazanı ve haber yapan gazeteciyi hapislere doldurdular. Aleyhlerine yazan bütün gazete Tv gibi medyayı kendi oluşturdukları tekele aldılar. Muhalif gazetelere yaşam hakkı vermediler. Faşizmde çığır açtılar.
Amerika ve İsrail ile göz önünde kavga edip, alttan her türlü ticareti yaptılar. Ülkeyi emperyalistlere köle ettiler. Askeri üslerini bile kapatamadılar. Mazlumun yanında olmak yerine zalimin yanında oldular.
Ülkede yandaş kayırmakta çığır açtılar. İhaleler şeffaf olacaktı, şimdi ihale bile olmuyor. Hepsi kurgu. Kendi adamlarına direkt veriyorlar. Kendilerinden olana bütün imkanları sunup, muhalefet olana iş bile vermiyorlar.
Bütün işlere kendi adamlarını doldurup, diğerlerine hayat hakkı tanımıyorlar. Mülakat yaparken gayrı ciddi sorularla alay edercesine torpil yapıyorlar. İkinci bir liste el altından yandaşlara tahsis ediliyor yine.
Bu kadar şaibe, bu kadar hile yapılırken. Her türlü usulsüzlük tavan yapmışken, sahtekarlık bütün ülkeyi kaplamışken, hala bunları desteklemek, şeytanla işbirliği yapmak gibidir. Allah’ım beni bunlarla aynı düşünmekten koru Yarabbim.
Bu kadar mücadele etmişim. Köşe yazıları yazmışım, her platformda sürülerine karşı tek başıma kavgamı vermişim, haksızlıklar karşısında dilsiz şeytan olmamışım, ne mutlu bana.
Şahsım ile en çok kavga eden bir Akp’li dostum, dedi ki;"Başkan seni tebrik ediyorum, bize doğruyu göstermek için çok mücadele verdin, şimdi şimdi anlıyorum ki, çok büyük yanılmışız".
Bu bile yeterli benim için. En azından bir kişi anladı. Diğerleri de mırıldanmaya başladılar bile. Bir gün hepsi de anlayacaklar. İnşallah iş işten geçmeden....

 



Bu yazı 1170 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI