Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ALİ CENGİZ ENTRİKALARI


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Adamlar cin gibi. MHP ye bıraktıkları ilçelerden seçmenleri kendi adaylarının olduğu yere kayıt ediyorlar. Stadyumlar ve metruk ve sahipsiz binalar tamamen seçmen deposu durumunda.

Ölülere oy kullandırmayı başardılar. Öyle ki, bir zamanlar, "Ölüleri bile mezardan kaldırıp AKP ye oy verdirin" diyen FETÖ’yü dinleyip uygulamaya geçirmişler. Bunu CHP mv. Haluk Pekşen, mecliste muhataplarının gözünün içine bakarak, resmi belgelerden okudu.

Askeri öğrencilere yasak olan oy kullanamaz kanununu delip okulun oyunu blok halinde kendi lehlerine kullandılar. Üstelik bir evde 15 bin kişi seçmen kayıtlı.

Fakat son durum daha da büyük. Hayalet seçmenler icat etmişler. Bazı ilçelerin nüfus sayısını geçen seçmen sayısı oluşmuş. Acaba bu hayaletler doğmamış bebekler olabilir mi. Ölüye oy kullandıranlar, doğacak olana neden kullandırmasın ki.

 

PİYANGOYA GEEEL

2019 a girdiğimiz yılbaşı gecesi, büyük umutlarla ve hayaller kurarak, piyangonun kendine çıkması umuduyla bilet alıp, o gece milyoner edasıyla uykuya dalan ve sabah uyandığında, ise avucunu yalamak zorunda kalan milyonlarca garibanın hayalleri suya düştü.

Yıllardır, büyük ikramiye, 4 de bölünür ve bir kişi yerine 4 kişiyi milyoner yapardı. Hep çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiye, bu kez tam bilete çıkarıldı. Bunu neden böyle dediğimi açıklamak istiyorum.

Kolin inşaatın sahibi olan iş adamı, milli piyangodan kazandığı 70 milyon TL’yi Cumhurbaşkanının oğlu Bilal Erdoğan’ın başında olduğu TÜRGEV e bağışladı diye bir paylaşım düştü sosyal medyaya.

O zaman anladık ki, daha önce milli piyangonun özellikle FETÖ’cülere çıkarıldığını ve bunun yıllarca yapıldığını yine Fetö soruşturmaları etrafında duymuştuk.

Böyle bir bağışın yapıldığını okuyunca aklıma dank etti bu entrika ihtimali. Yaparlar mı acaba diye düşünmedim değil. Sonra bu zihniyetin bu hileyi yapma ihtimalinin çok yüksek olduğu kanısına vardım.

Yıllarca bu ülkenin bütün değerlerini bir şekilde türlü entrikalarla ele geçiren ve alaşağı eden bu zihniyet, o zihniyet değil miydi. Kısacası ben bunlardan her şeyi beklerim..

Allah bu milleti bu zihniyetin şerrinden korusun.



Bu yazı 1078 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI