Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
AKŞENER VE İYİ PARTİ


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Kaç yıl İçişleri Bakanlığı yapmış, kaç yıl TBMM de Meclis Başkan vekilliği yapmış, yıllarca teveccüh edilerek aday gösterilmiş ve Milletvekili olmuş bir kadın.

O bir Anne, o bir Babaanne, ve o bir eş. O bir Ülkücü kadın, o bir Asena, o bir Öğretmen, ve o bir Meral Abla.

Böyle güzel hasletlere vakıf olan bir kadın, partisinin kötü idare edilmesi ve ekseninin kaymasına gönlü razı gelmeyerek Başkan adaylığında varım diyor.

Bir gurup arkadaşı ile birlikte, epey uzun süren amansız kavgalardan sonra partiden ihraç ediliyor ve parti ile ilişiği tamamen kesiliyor.

Kadıncağız bütün engellemelere ve kısıtlamalara rağmen, her türlü zorluğa göğüs gererek parti kuruyor ve ülkeyi normalleştirme istikametinde bir politika yürüteceğini deklere ediyor.

Partiyi kuruncaya kadar, Fetöcü, Darbenin Başbakanı, Amerikan ajanı, namussuz, or..spu gibi bir sürü aslı astarı olmayan yakıştırma ve iftiralara maruz kaldı.

Aktroller tarafından, Ailesine, hatta torununa varıncaya kadar, akla hayale gelmeyecek iftiralarla ilişkilendirilmeye çalışıldı. Vay efendim, senmisin parti kuran, bu kez de MHP bünyesinde kalmış bazı kişiler tarafından, aşağılanmaya ve iftira kampanyalarına maruz bırakıldı. Bir de baktım ki, HDP cephesinden de salvolar gelmeye başlamaz mı, hah dedim, şimdi tam oldu. Demekki doğru yoldayız.

Hadi siyaseten pek medeni olmayı beceremedikte, insanlığımızı hangi ara kaybettik. Yahu bu kadar iftira atılırmı Allahaşkına, hiç utanma duygunuz kalmadı mı?

Heyy ahali, müslümanlık gitti elinizden haberiniz olsun, çünkü, insanların gözünde iftiracı ve müfteri durumuna düştünüz. Yıllarca partilerinde Milletvekilliği yapmış, hatta Meclis Başkan Vekilliği görevini başarıyla yerine getirmiş bu güzide insana MHP liler bugün ağıza alınmayacak küfürler edip iftiralar atıyor.

Eften püften insanları o makamlara getirmezler arkadaşlar, emin olun bundan. İnanın yakışmıyor, müslümanım diyen birine böyle şeyler. Şunu da demeden geçemeyeceğim. Ülkücülük, ahlak, terbiye, milli ve manevi değerlere saygılı, büyüğe ve küçüğe sevgiyle yaklaşmaktır.

Ak troller ve sahipleri ise yine sosyal medyada montaj ve fotoshop şaheserleri üretmeye devam ediyorlar. Ak trollere iki lafım olacak, yahu kardeşim işinizi adam gibi yapsanıza, Vatikan meydanının üzerine güneş figürünü eğri koymuşsunuz.  Mimari de böyle hata yapan mimarları çoban yaparlar, demedi demeyin. Hatta bazı montajları yine piyasaya sürmüşsünüz. Bu montajlar cevabı verilmiş ve bilinen montajlar artık.

Bu süreçte adam gibi davranan ve Türkiyenin içinde bulunduğu durumu en iyi idrak eden partiler ise,  CHP ve Saadet Partisidir. Onlara insanlık adına teşekkür ediyorum.

İYİ Partiye siyasi hayatında başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Pırıl pırıl insanlar, ülkeleri için kaygılanıp elini taşın altına koyuyorsa, bizlere de alkışlamak düşer.

Kalın sağlıcakla..



Bu yazı 1298 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI