Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
BOŞ İŞLER BUNLAR…


Aleyna GÜNEY Genç Kalemler
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Konumuz kıskançlık sanırsam… Kıskançlık nedir ki sizce? Bazıları ‘’seven insan kıskanır’’ der. Aslında seven insan kendini güvende hissetmediğinde kıskanır. Kıskanmak yerine , örnek almayı deneseniz… Evet, belki kıskançlık insanlığın doğasında var ama bu bazen iyi sonuçlar doğurmayabiliyor, unutmayın ki hayat ne gideni getirir ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir. Eğer sevdiğin insanları kaybetmek istemiyorsan kıskançlığın dozunu kaçırmayacaksın. 

Sonra kopan bir ipe sımsıkı düğüm atarsınız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür ama ipe her dokunuşta canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür. Şimdi anladınız mı? Kıskançlık büyütülecek kadar bir şey değildir. İnsanın kendine acı çektirme zevkidir. Seven  tabi ki de kıskanmalı, biz kıskanmasın mı diyoruz. Sadece hayat film gibidir, önce saf bir başlangıç yapılır, güneş gözlerini açar, sonra bulutlar çıkar sahneye, ortalık karışır tabi! Ve film biter …ardından ekran kararır..!

 

 

 


Film nasıl başladı bilmiyorum ama ben en yakın arkadaşımı kıskandım başıma 
gelmedik olay gelmedi. 

Şimdide dostlarım 
sürekli bunu yüzüme vuruyor. O yüzden bu filmin sonu mutlu bitsin istiyorum …  bu sebepdende kıskanmak bana göre değil ve bu işler gerçekten 

BOŞ İŞLER…



Bu yazı 1887 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI