Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Uysal Ailesi'nin Düğünü Göz Kamaştırdı
Kafkas Tekstil'in ortaklarından ve Tarım Kredi Kooperatifi Eski Müdürü Abdullah Uysal'ın oğlu Kafkas Tekstil'in Yönetim Kurulu üyesi Ethem Uysal, Kibarnur Korkmaz ile Atik Otel'de organize edilen göz kamaştıran düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Uysal Ailesi'nin Düğünü Göz Kamaştırdı

Yaklaşık 3 bin davetlinin katıldığı düğüne, siyaset, iş dünyası ve bürokratlar katılırken, gelin Kibarnur Korkmaz ve damat Ethem Uysal'ın nikahını Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı kıyarken, nikah şahitliğini Dış İşleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, 22. Dönem Ordu Milletvekili Cemal Uysal ve Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney yaptı. Nikah defterini çiftlere 22. Dönem Ordu Milletvekili Cemal Uysal takdim etti. 

Yoğun davetli katılımıyla gerçekleştiği düğünde, nikah şahitliği yapan Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, düğün için İstanbul'dan geldiğini, gelirken de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çiftlere selamını getirdiğini söyledi. Damadın çocukluk arkadaşı olduğunu ve dostluklarının artarak devam ettiğini söyleyen Kıran,  yaptığı esprilerle davetlileri güldürdü.

Düğün takı ve pastanın kesilmesinin ardından eğlenceyle devam etti.

 




Kaynak: Uysal Ailesi'nin Düğünü Göz Kamaştırdı

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 2556 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI