Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ünyeli Hastalar Doktorlarını İstiyor!
Ünye Devlet Hastanesi’nin branşında tek olan Plastik Cerrahı Ayhan Sönmez’in geçici görevlendirme ile Şırnak’a gönderilmek istenmesi hastalarını üzerken aynı zamanda büyük tepkilere de yol açıyor.

Ünyeli Hastalar Doktorlarını İstiyor!

Yaklaşık 5 yıldır Ünye Devlet Hastanesi’nde görev yapan ve mesleğine gönülden bağlı olan Plastik Cerrahı Ayhan Sönmez, estetik ameliyatlarının yanında çok çeşitli hastalıkların tedavisini de yapıyor. Görevlendirmesi onandığı takdirde bugünden itibaren Ünye Devlet Hastanesi’nden geçici süreyle ayrılacak olan Ayhan Sönmez’in gidecek olmasına yatmakta olan ve tedaviye gelen hastaları büyük tepki göstererek, doktorlarının gitmesini istemediklerini ve ona Ünye’nin hatta bölgenin çok ihtiyacı olduğunu söylediler.

 

-Nerde milletvekilleri, başkanlar? Ünye’ye Sahip Çıksınlar!

Kimi gözyaşları içerisinde konuşan hastalar “Doktorumuz giderse biz ne yaparız? Oradakiler hasta da biz hasta değil miyiz? Doktorumuzu bize versinler. O Ünye’nin şansı… Böylesine işini iyi yapan doktorlara rastlamak her zaman mümkün olmuyor. Nerde milletvekilleri, başkanlar? ” diyerek duygularını dile getirdiler.

Yatakta tedavi gören hasta yakınları Doktor Ayhan Sönmez’in gitmesi halinde, hastalarını yönlendirebileceği başka bir Plastik Cerrah olmaması nedeniyle taburcu etmek zorunda kalacak olmasına büyük tepki gösteriyorlar. Çoğu hasta Sağlık Bakanlığı ve çeşitli televizyon kanallarına ulaşarak doktorlarının gitmesini istemediklerine dair yardım çağrısında bulunuyorlar.

Bursa ve İstanbul gibi bir çok büyükşehirden hasta kabul eden Doktor Ayhan Sönmez, hastanede tek doktor olarak görev yaparken, Ordu ve Fatsa’da bulunan tek branş doktorlarının da izinli olması dolayısıyla şu an bölgede görev yapan tek doktor olma özelliğine sahip.

 

Pandemi döneminde bile her gün hastanede hastalarına hizmet vermiş, başarılarıyla göz dolduran ve hastaları tarafından çok sevilen Plastik Cerrah Ayhan Sönmez ile adından sıkça söz ettiren Ünye Devlet Hastanesi hastaları, Ayhan sönmez gibi diğer doktorlarından da memnun olduklarını söyleyerek, “Biz Hastanemizde özel hastanelerin hastaları gibi muamele görüyoruz. Hizmetten ve doktorlarımızdan çok memnunuz. Lütfen! bizim onlara çok ihtiyacımız var. Artık hastanemiz çok güzel bir çıta yakaladı. Hizmeti ve doktorlarının kalitesiyle tüm bölgeye hizmet veren hastane haline gelmiş olması Ünye’miz adına gurur veren bir durum..” diye memnuniyetlerini ifade ettiler.

Daha önceden doktor eksiğiyle ve doktorlarının gitmek istemesiyle dikkatleri üzerine çeken  Ünye Devlet Hastanesi, Yönetimin değişerek yeni Başhekim Tamer Kutlu’nun göreve başlamasıyla fiziki anlamda tüm ihtiyaçlara cevap verirken, büyük ölçüde doktor kadrosunu da genişleterek, doktorların memnun olduğu ve verimli çalıştığı bir hastane haline geldi.

 

 

 




Kaynak: Ünyeli Hastalar Doktorlarını İstiyor!

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 2435 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI