Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ünye Ak Parti İlçe Teşkilatında 2. Şok!
Ünye Ak Parti İlçe Teşkilatı kanadından bugün gelen istifa haberinin üzerine, bir istifa haberi de Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Yeni’den geldi.

 Ünye Ak Parti İlçe Teşkilatında 2. Şok!

Bugün şok etkisi  yaşayan Ünye Ak Parti İlçe Teşkilatı, 9 Kasım 2016 tarihinde Talat Tuncer’in istifasının üzerine, bugün yine Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Selami Kurt’un istifa haberiyle sarsıldı. Bu istifa haberi henüz anlamlandırılamamışken, akşam saatlerinde bir istifa haberi de Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kemal Yeni’den geldi. Mustafa Kemal Yeni’nin istifasını açıklaması, Ak Parti cephesinde bomba etkisi yarattı.

Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi olan Mustafa Kemal Yeni partisine sunduğu dilekçesinde şu ifadeleri kullandı.

“14 Ağustos 2001 tarihinden bu güne ak Parti’nin dolayısı ile bu kutlu davanın her kademesinde görev almış biri olarak, yaşadığım şehirde partimin her geçen gün kuruluş ruhundan şiddetle uzaklaştığını görmekteyim. Bu da beni rahatsız ettiğinden ve siyaset yapma alanımı daraltmış olmasından sebep Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliğimden istifa ediyorum.

Ak Parti’nin bir üyesi olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım ve bu bilinçle mukaddes davaya hizmet etmeye devam edeceğim.

Gereğinin yapılması hususunu rica ederim.”

Alınan bilgilere göre, kulislerde Ak Parti İlçe Teşkilatında istifaların devam edeceği yönünde söylentiler dolaşıyor.

haber / Meral KORKMAZ




Kaynak: Ünye Ak Parti İlçe Teşkilatında 2. Şok!

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 2981 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI