Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Uğur Okullarından Basın Bayramı Ziyareti
Uğur Okulları Halkla İlişkiler Müdürü Nazlıgül Cavıldak, 24 Temmuz Basın Bayramı münasebeti ile gazetemizi ziyaret etti.

Uğur Okullarından Basın Bayramı Ziyareti

Türkiye’de Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak kabul edilen 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Ünye Uğur Okulları Halkla İlişkiler Müdürü Nazlıgül Cavıldak ile gazetemiz İmtiyaz Sahibi Barbaros Doğan karşılıklı istişarelerde bulundular.

Bu yıl yeni Eğitim-Öğretim yılına erken başlayacak olan özel okullar arasında bulunan Ünye Uğur Okulları’nın Halkla İlişkiler Müdürü Nazlıgül Cavıldak, yaptığı ziyarette basının toplum üzerinde önemli rol oynadığını vurgulayarak, meşakkatli bir iş olan gazeteciliğin zorluklarını tahmin ettiklerini ifade eden anlamlı bir sohbet gerçekleştirdi.

Bu yıl Covid-19 virüsünün hayatın birçok alanını etkilediğine de değinen Cavıldak, yeni normalleşme süreci kararları arasında bulunan özel okulların 17 Ağustos’ta yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak olması ile birlikte Ünye Uğur Okulları olarak da gerekli hazırlıkları yaptıklarını ve yeni döneme hazır olduklarını belirtti.

Bilindiği gibi devlet okulları 31 Ağustos’ta açılıyor. Özel okullar ise, 17 Ağustos’ta açılarak yeni eğitim dönemine bir hafta önceden başlamış olacak. 




Kaynak: Uğur Okullarından Basın Bayramı Ziyareti

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 420 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI