Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Şahin ve İlhan El Ele Kenetlendiler
Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin ve Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan ve ilçe yöneticileri, Yüzüncü Yıl Restoran’da düzenlenen kahvaltıda basınla bir araya geldi. Seçimlere değinen İlhan “Ordu için İstanbul’a geri göç ilanı vereceğiz” dedi.

Şahin ve İlhan El Ele Kenetlendiler

-Ünye'de Üretimi Ön Plana Çıkaracak Belediye Olacağız

“Benim Ünye belediye başkanı olmak gibi hayalim yok. Ama benim Ünye’nin üretim yuvası olması gibi bir hayalim var.” diyen Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan,  Ordu’nun  Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra beldelerin yavaş yavaş boşaldığını, en çokta tarım arazilerin ve üretim alanlarının olduğunu söyleyerek, “Benim Ünye belediye başkanı olmak gibi hayalim yok. Ama benim Ünye’nin üretim yuvası olması gibi bir hayalim var.

-Kadromuz değil belediye, devleti yönetebilecek güçtedir.

Ben istiyorum ki 5 yıl sonrada gözlerin üzerinde olduğu Ünye gözbebeği olsun. Ünye modeli, Ordu modeli konuşulsun. Acaba bunu başarabilirler mi gibi bir endişeniz var ise kadromuz değil belediye, devleti yönetebilecek güçtedir.

Ordu’da yapılan basın mensuplarıyla alakalı toplantıda Ünye için 104 proje açıklandı. 104 proje den bizim üzerimize düşen projelerin hepsinin altına imza atılabilecek bizim de projelerimiz. O projeleri gerçekleştirmek bizimde hayalimiz.

 

- Türkiye üretirken yılgın tüketirken çılgın’ bu çarkı geriye çevirmek lazım

Av. Veysel İlhan: “Ordu Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra beldeler maalesef öksüz kaldı. Beldeler yavaş yavaş boşaldı. Boşalmaların sebebi tarım arazilerin ve üretim alanlarının boşalmasıydı. Bu boşalmayı azaltabilmek için bir görüşe ihtiyacımız var. Yıllardır söylüyorsunuz ‘Türkiye üretirken yılgın tüketirken çılgın…’ bu çarkı geriye çevirmek lazım diyorsunuz biz bu sözün altına imza atıyoruz.”

 

- Borçlanarak değil, üreterek yöneten belediyeyi oturmak zorundayız.

Biz İstanbul’a ilan vereceğiz diyeceğimiz şey ise tekrar orduya göç olsun. Ordunun alanları arazileri boş… İşiniz orada olsun gelin toplayın bavulunuzu tekrar Ünye’ye göç edin. Bunu anlatırken sessiz sessiz dinliyorsunuz acaba nasıl olacak diye. Bizler o plan ve projelere hazırlıklı olmasak bu yola çıkmazdık. Bizlerin üreten belediyeciliği oturtmamız lazım. Borçlanarak değil üreterek yöneten belediyeyi oturmak zorundayız. Türkiye artık tarım ürünlerini bile dışarıdan alır vaziyete geldi. Ordu’nun taşı toprağı bir altındır” dedi.

 

-“Hedefimiz İleri Belediyecilik, Model Belediyecilik”

Planlamadan Veysel İlhan’la aynı şeyleri söylediklerinin altını çizen İdris Naim Şahin, “ Veysel İlhan da bir Ünyeli, siz de bir Ünyelisiniz, Ben de bir Ünyeli, Orduluyum. Ünye’nin sorunları, Ordu’nun sorunları aynı niyeti aynı duyguları taşıyan herkes için aynıdır. Niyet sağlam ise söze de yansır, yüze de yansır. Veysel İlhan Bey’in söylemlerini benim konuşmalarım içinde de bulursunuz. Ben “İleri Belediyecilik” dedim, Veysel kardeşim “Model Belediyecilik “dedik. Ordu ve Ünye'deki belediyecilik anlayışımızı iki kelime ile ifade ettik. Ordu için 104 tane çok esaslı ihtiyaca ve beklentilere yönelik akla, ahlaka ve bilgiye dayalı projelerimiz var." diyen İdris Naim Şahin, “Nereden gelirsen gel, nereyi görürsen gör, Ordumuz merkez’ diyorum. İnşallah bunun sonunda Türkiye merkez olmalı.” diye konuştu.

 

-“Ünye’mizin özel konuları var, sorunları var

Perşembe’de uygulanan Sakin Şehir projesini tüm Ordu sahili geneline yaymak gibi bir amaçları olduğunu da söyleyen Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şahin,  “Nasıl sakin şehir, trafiğiyle, huzuruyla. Fakirliği sıfırlayamayız. O insanlığın bir imtihanıdır. Fakirlik zenginlerin bir imtihandır. Bu imtihanı başardığımızda fakiri hissedilmeyen, zengin görünümlü bir şehir olmalı mümkündür.

Ünye’mizin özel konuları var, sorunları var. Geçmişte bir söz söylemiştim; ‘Burası Ünye burada durmak lazım’ demiştim. Ünye’nin girişinde iyi bir görüntü yok şuan. Onun için bu sözü şimdilik tatile çıkarıyorum. Ama Sayın Veysel İlhan göreve gelince, Ünye’yi yeniden rehabilite edeceğiz. Ünye’de tekrar durulacak.” diye konuştu.

 İdris Naim Şahin, konuşmasının sonunda; Av. Veysel İlhan’ın Ünye’yi en iyi şekilde yöneteceğini söyleyerek, İlhan’ın birikim, kapasite, liyakat ve kişiliğiyle bu işi en iyi şekilde yapacak kişi olduğunu belirtti.

 

-Ünye’yi Acayip İşlerden Kurtarmış Olacağız

Büyükşehir Başkan Adayı İdris Naim Şahin; “Ünye’de yapılmış güzel işler var ama, yaparken düşünülmeden yapılmış acayip işler de var. Onlara da fazla dokunmak istemiyorum. İnşallah bundan sonra daha iyi, akıllı, bilimsel ve ihtiyaca uygun işleri Başkan adayımız Sayın Veysel İlhan’ın öncülüğünde, benim sonuna kadar birliktelik ve desteğimle, geçmişteki yönetici arkadaşlarımızın tecrübeleri ve birlikteliği ile gerçekleştirilecektir ve inşallah Ünye’miz bundan sonra acayip işlerden kurtulmuş da olacak. Aynı temennilerimiz geri kalan 19 ilçe için de söylüyorum. Yeni bir ufuk, yeni bir ufukla çözeceğiz.”

Av. Veysel İlhan’ın konuşmasının ardından Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin de yaptığı konuşmada partinin Ünye Adayı Av. Veysel İlhan’a destek istedi.

 

-Şahin’den Veysel İlhan’a büyük övgü…

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Saadet Partisi’nin Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan’a tam destek vererek, övgüler yağdırdı.

“Aklın yolu bir…” Veysel İlhan’ın söylediklerinde benim söylediklerimi bulacaksınız diyen İ. Naim Şahin,  Av. Veysel İlhan için,

“Halk adamıysa halk adamı… Meseleyi bilen, istemekse isteyen, paylaşmaksa paylaşan ve hiç yüksünmeyen, tevazuu sahibi, cesaretse cesaret sahibi, vizyonsa vizyon sahibi değerli bir arkadaşımız Veysel İlhan… oluşturacağımız meclis üyesi arkadaşlarımızla, inanıyorum ki, geçmişte başarılı işleri ve dönemleri unutturarak, daha fazlasını tekrarlayacağız. İyilikte, güzellikte başarmanın hiçbir mahsuru yok. Zira İleri belediyeciliğin de başka manası yok. 2004-2014 dönemi Ünye tarihinde yerini almıştır. 2019-2029 dönemi de inşallah Ünye’mizin tarihinde yeniden yerini alacaktır. Bir dönem başarılı olmak yetmez, her dönem başarılı olmak lazım. Bizde belediyenin küçüğü, büyüğü yok! Amaç, millete hizmet etmektir.” Diyerek, tam destek verdiğini ve kendisine her anlamda çok güvendiğini vurguladı.

-Çamlık “Hastayım” diyor..

Çamlık'ın geri kazandırılması konusuna da değinen Şahin, "Geçtiğimiz yıl, Çamlık’ta çok gereksiz bir durum yaşandı. Çamlık için verdiğiniz mücadeleyi takdir ediyorum, sahip çıktınız. Bir değeri korudunuz. Ama Çamlık “hastayım” diyor. O yüzden Çamlık’ı Orman Fakültesiyle birlikte rehabilite ederek, Çamlık’ı iyileştireceğiz. Ve Çamlık’ın var olmasında  emeği geçen dönemin belediye başkanı ve başkan yardımcısı adına hazırlayacağımız kitabeyi Çamlık’a dikeceğiz. Aynı şeyi Asarkaya Ormanı için de yapacağız.” diyerek, Ünye’ye emeği geçenlere de vefalarını göstereceklerini belirtti.

İdris Naim Şahin ve Av. Veysel İlhan toplantının sonunda el ele tutuşarak, elleriyle İdris Naim Şahin 5, Veysel İlhan 2'yi göstererek, Ordu'nun plakası olan 52'ye vurgu yaptılar.

Haber/ Meral Korkmaz




Kaynak: idris Naim Şahin ve İlhan El Ele Kenetlendiler

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 785 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI