Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Şahin, Partilere Ağır Geldi
Yaklaşan yerel seçimlere sayılı haftalar kala siyasi kumpaslar üst üste geliyor.

Şahin, Partilere Ağır Geldi

Ak Parti, Büyükşehir Belediye başkan Adayı Hilmi Güler’i açıkladığı günlerde MHP’nin Ordu’yu Cumhur İttifakına dahil etmesiyle birlikte millet ittifakında sıkça İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin sesleri yükselmeye başladı. Ordu’nun her siyasi kesiminde kabul gören Şahin’e ilk kumpas Cumhuriyet Halk Partisi tarafından geldi.

 

İlk Kumpas CHP’den Geldi

24 Haziran milletvekilliği seçimlerinde İyi Parti-CHP İttifakında İyi Parti’nin oylarıyla milletvekili seçilen Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP’den adaylığını açıklayarak şok etkisi yaratmıştı. Bu şokla, toplumun her kesiminden kabul gören İdris Naim Şahin’in önünün kesilmek istendiği alenen ortadaydı. Zaman geçtikçe, CHP adayı Mustafa Adıgüzel’in toplumda karşılığı olmadığının anlaşılması üzerine, bu şok yerini İdris Naim Şahin’in aday olması yönünde toplum baskısına çevirdi.

İyi Parti Ordu İl Başkanlığı’nın Ordu’da İyi Parti İlçe başkanlıklarının ve 23. Dönem Milletvekili Rıdvan Yalçın’ın da isteğiyle İdris Naim Şahin’e teklif götürüldü. Bu teklife İdris Naim Şahin bir Ordu sevdalısı olarak ‘Evet’ dedi.  Bu kararın arkasından İyi Parti Ordu İl Başkanlığı basın toplantısı yaparak, İdris Naim Şahin’in biyografisini açıkladı. İftiharla gururla "İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ordu´nun evladı, Ordu sevdalısı hizmet aşığı İdris Naim Şahin'dir. Pazar günü kendisini Ünye ilçe sınırında karşılayacağız. Orduluların bu karşılamaya davet ediyorum" dedi.

 

Bir Kumpas da İyi Parti’den Geldi

İyi Parti İl Teşkilatı’nın İyi Parti Genel Merkezi ile görüştükten sonra, İdris Naim Şahin’in adaylığını açıklamasına rağmen, 14.02.2019 akşam saatlerinde İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu tarafından “İdris Naim Şahin adayımız değildir.” açıklaması geldi.

 Müsavat Dervişoğlu’na soruyoruz;

Partinizin aday açıklamasından sonra hangi baskıya maruz kalıp, İdris Naim Şahin’in adayınız olmadığını açıkladınız?

Bir baskıya maruz kalmadıysanız, toplumun her kesiminde sevilen HDP’nin kumpaslarıyla önü kesilmeye çalışılan vatan sevdalısı Şahin’e yapılan bu kumpasta HDP’nin parmağı var mı?

Ordu’da İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin’in toplumdaki karşılığının İyi Parti’den büyük olması sizleri müşküle mi düşürdü?

Ordu İyi Parti İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya’nın besmele çekerek başladığı basın açıklamasında, ismini açıkladığı Şahin’in İyi Parti Genel Merkezi’niz tarafından aday olmadığını açıklamasından sonra, siz görevinizden istifa edecek misiniz?



HABER VİDEOSU


https://youtu.be/G0afnDbAt30


Kaynak: Şahin, Partilere Ağır Geldi

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 1563 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI