Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Saadet Partisinden Anlamlı Ziyaret
Ünye Saadet Partisi İlçe Başkanı Özgür Şahin parti üyeleri ile birlikte “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” sebebiyle gazetemize ziyarette bulundu.

Saadet Partisinden Anlamlı Ziyaret

Gazetemize yaptıkları ziyarette basının önemine değinen Başkan Özgür Şahin, gazeteciliğin çok önemli bir meslek olduğunu söyleyerek, Saadet Partisi olarak özellikle yerel basına daha çok önem verdiklerini belirtti. Yerel basının daha çok emek vererek çalıştığını ve ulusalda gündeme gelen haberlerin yerelde toplanarak duyurulduğunu dile getiren Başkan Şahin, bu nedenle de asıl gazeteciliğin yerelde yapılan gazetecilik olduğunun altını çizdi.

Basının daha özgür, tarafsız ve tamamen doğruları yansıtması ile halkı aydınlatan önemli bir güç olduğuna dikkat çeken Başkan Şahin, gazeteciliğin çok zor, meşakkatli ve bir o kadar da güzel bir meslek olduğunu söyledi.

 

Amacımız seçimlerde sadece aday göstermek değil, o seçimi kesinlikle kazanmak 

Siyaset konusuna da değinen Başkan Özgür Şahin, parti olarak insanların hak ettiği daha güzel yaşam standartlarında yaşamasını, insanların borçlanarak sefalete sürüklenmesini değil, üreterek güçlenmesini istedikleri yönünde çalışmalar yapacaklarını, daha da önemlisi vatanın ve milletin bütünlüğünü korumak için gerekli her adımı atacaklarını söyledi.

“Bizim gidecek başka ülkemiz yok” diyen Özgür Şahin, komşumuz olan İslâm ülkeleriyle aramızda esen soğuk rüzgarların bir masa etrafında toplanarak çözüme kavuşturulabileceğini de sözlerine ekleyerek, “Amacımız seçimlerde sadece aday göstermek değil, o seçimi kesinlikle kazanmak olacak” şeklinde konuşarak, seçime iddialı gireceklerinin de sinyalini verdi.

Haber / Meral Korkmaz

youtube video indir




Kaynak: Saadet Partisinden Anlamlı Ziyaret

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 1866 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI