Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Saadet Partisi Ünye’ye Teşekkür Etti
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi için Ünye’de imza kampanyası başlatan Ünye Saadet Partisi, Ünyelilerin kampanyaya büyük ilgi göstermesi üzerine teşekkür mesajı yayımladı.

Saadet Partisi Ünye’ye Teşekkür Etti

Türkiye genelinde başlatılan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı olabilmesi için gerekli 100 bin imza kampanyasına Ünyelilerin yoğun ilgi göstermesinin kardeşlik, birlik ve kararlılığı teyit ettiğini söyleyen Şahin, bu durumun Türkiye için umut olduğunu söyledi.
YSK’nın 4-9 Mayıs tarihleri arasındaki imzaları kabul ettiği kampanya için Ünyeli  vatandaşların desteğini alan Ünye Saadet Partisi İlçe Başkanı Özgür Şahin, “Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ve diğer adaylar için imza veren herkese teşekkür ediyoruz.
İmza sürecinde milletimizin ortaya koyduğu teveccüh ve nezaket her türlü takdirin üzerindedir. Hangi adaya verilmiş olursa olsun bu imzalar, kardeşliğimizi, birlikte yaşama kararlılığımızı bir kere daha teyit etmiştir. Aziz milletimiz bu süreci bir demokrasi şölenine dönüştürerek tarihi bir sorumluluk ortaya koymuştur. 
Bu asil duruş bizleri hem duygulandırmış hem de yaşanılabilir bir Türkiye için umutlandırmıştır. Her biriniz ayrı güzelsiniz. Bundan sonra Türkiye sizinle çok daha güzel olacak. 
Bu azimli yürüyüşümüz devam edecek çünkü Bilge Kral Aliya’nın dediği gibi ; “yürümemizi gerektiren sebepler, korkmamızı gerektiren sebeplerden daha fazladır. Teşekkürler Ünye ..” şeklinde mesaj yayımladı. 

 




Kaynak: Saadet Partisi Ünye?ye Teşekkür Etti

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 546 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI