Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ordu, Tarihinde İlk Kez İmar Değişikliği İçin Önerge Verdi
Ordu belediyesi tarihinde ilk kez bir belediye başkanı imar değişikliği için önerge verdi. Belediye Meclisi oy çokluğu ile bu önergeyi kabul etti. İmar değişikliği için önümüzdeki günlerde karar alınacak.

Ordu, Tarihinde İlk Kez İmar Değişikliği İçin Önerge Verdi

TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN ZARARLAR…

Ordu Büyükşehir Belediye (OBB) Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısında OBB Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bizzat kendisi Altınordu’da imar yanlışlarının düzeltilmesi için bir önerge verdi. Önergede, “OBB’ye açılan davalar, bilirkişi raporları ve Ordu halkı ile bire bir yapılan görüşmeler sonucunda yaygın bir memnuniyetsizliğin olduğu görülmüştür. Bu nedenle Orduluların talebine karşılık verilmesi, kamuoyu vicdanının rahatlatılması ve ileriye dönük telafisi olmayan zararların önlenmesi için konunun OBB İmar, Bayındırlık ve Hukuk komisyonda incelenmesine karar verilmesi arz olunur.” ifadelerine yer verildi.       

 

“YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMA SADECE TÜRKİYE’DE DEĞİL DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK”

OBB Başkanı Güler’in önergesi meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. Şimdi komisyon 1-5000 ölçekli imar planındaki hataları içeren bir inceleme yapacak. Ordu’da daha çok işlerinin olduğunu belirten Başkan Güler ise, “Yapacağımız çalışmalarla Ordu’yu sadece Türkiye değil, dünya örnek alacak. Biz burada torunlarımız için 100 yılın Ordu’sunu yapıyoruz. Bunun için çok cesur, ilkeli ve erdemli davranacağız. Bizi tüm Türkiye dâhil dünya seyredecek. Bunun için tüm bürokrat arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Buradaki temel prensip “Düşünen Ordu, Üreten Ordu, Yarışan Ordu” yarıştıkça bizi kimse tutamayacak” şeklinde konuştu.

 




Kaynak: Ordu, Tarihinde İlk Kez İmar Değişikliği İçin Önerge Verdi

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 415 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI