Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Oney Flash FM 26. yaşımızı kutladı
Ünye’nin radyoculuk alanında ilk sesi olan Oney Flash FM, 26. yaşını kutladı.

Oney Flash FM 26. yaşımızı kutladı

Ünye’nin radyoculuk alanında gururu olan Oney Flash FM, 26. yaşını hizmet binası önünde kesilen pastayla kutladı.

-“Ünye’de sesiniz olmaya gayret eden radyocular olarak mutluyuz”

Flash Radyo İmtiyaz Sahibi Hakan Korkmaz, Flash Radyo’nun başlangıcından bugüne emeği olanlara teşekkür etti.

Korkmaz, Oney Flash FM ailesi olarak bölgeye hizmet etmekten gurur duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Sabah 09.00-09.30 saatleri arasında ‘Basında Bugün’ programı ile güne başlıyorum. ‘Basında Bugün’ programı öncesinde Murat Baltacı’nın Halk Müziği ezgileriyle türkülerimiz, hemen ardından ‘Basında Bugün’ programında konu ve konuklarıyla bizim yayınımız. Cuma günü haftanın yorumunda Musa Özgür Kıroğlu ile yaptığımız programımız, saat başı haberlerimiz. Gökkuşağı Fındık Show programımızla Fındık Kadir’imiz, Yeşilay Sağlık, Eğitim, Kültür Programı ile Arif Takıcı ağabeyimiz. Yani biz 26 yıldır Ünye’de sesiniz olmaya gayret eden radyocular olarak mutluyuz. Benden sonra Radyo Sinema Televizyon öğrencisi oğlum Asil Mert, diğer taraftan yine yetiştiğini düşündüğüm Ayberk Efe. Bizler gelecek nesillere radyoculuğu en iyiye taşımak noktasında gayret gösteren bir ekibiz. Bu mutluğu sizlerle yaşamak ve paylaşmak bizi onure eden bir durum. Bugün radyoculuğu belli noktalara getiren tüm radyocu kardeşlerime selamlarımı iletiyorum.”

 

“Oney Flash FM ailesini kutluyorum”-

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Oney Flash FM ailesine başarılar dileyerek, “26 yıl gerçekten uzun bir süre. Bu zaman zarfı içerisinde ayakta kalabilmek, bütün sıkıntıları göğüsleyebilmek, onları aşmak için çaba sarf etmek ve bugünlere gelmek anlamlı ve önemli. İlkeli, tarafsız ve halkın ilgilenmesi ve bilinçlenmesi noktasında gayret sarf eden, programlar ortaya koyan, kentin dinamiklerini ayakta tutan bir anlayışı ortaya koyan Oney Flash FM ailesini kutluyorum. Nice yıllara.” diye konuştu.

 

-“Ünye Flash FM Ünyeli’nin olmuştur”-

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Ünye Flash FM’in Ünyelinin, Ünye’nin önemli bir değeri olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“90’lı yıllarda çokça televizyon ve radyo yayın hayatımıza girdi. Bugün teknolojinin gelişmesi ile gazete basmak, radyo açmak, işletmek, televizyon açmak çok zor değil. Ama önemli olan açtığınız radyonun, bastığınız gazetenin içini doğru bir şekilde doldurmak. Yerel bir radyonun da doyuruculuğu, kalıcılığı, her şeyden önce içinde bulunduğu ilçenin ortak sesi olmayı başarabilmesi ile mümkündür. Radyo ne kadar halkın sesi olabiliyorsa, ne kadar halkını yöresini halkını iyi tanıyor, isteklerini, taleplerini, şikâyetlerini ifade edebiliyorsa 25. yılda, 26. yılda geliyor. İnşallah 30’lar, 50’ler, 75. ve 100. yaşlar olur. Ünye Flash FM Ünyelinin olmuştur.”

Kutlama programına Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir, Saadet Partisi Ünye ilçe Başkanı Özgür Şahin, BBP Ünye İlçe Başkanı Erol Özkan, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkaraman, STK temsilcileri, radyo programcıları ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşti.

 




Kaynak: Oney Flash FM 26. yaşımızı kutladı

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 2145 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI