Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Olay Yaratan ABD Savaş Gemisi Yeniden Türkiye’de!
Depremi tetikleri iddialarıyla gündeme gelen ve HAARP teknolojiyle yönetildiği iddia edilen Amerikan uyruklu savaş gemisi yeniden Türk sularına demirledi.

Olay Yaratan ABD Savaş Gemisi Yeniden Türkiye’de!

İstanbul'a demirlemesinden 3 gün sonra Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lık depremlere sebebiyet verdiği iddialarıyla sosyal medyada gündem olan ABD'ye ait USS Nitze savaş gemisi, Zonguldak-Ereğli açıklarına demir attı.

Geminin yeniden Türkiye sınırları içerisinde demir atması insanlar üzerinde yeniden bir tedirginlik oluştururken, HAARP Teknolojisi gerçek mi kurgu mu tartışmaları kafaları iyice karıştırdı. Sosyal medyada ve bazı televizyon kanallarında büyük yankı yaratan ABD uyruklu savaş gemilerinin her Türkiye ziyareti sonrası felaket yaşanması arasında bağ olduğu iddia edilmişti.

Şimdi yine aynı geminin yeniden Türkiye’ye gelerek Zonguldak açıklarında demirlemesi yeni bir felaketin işareti olabilir mi sorularını gündeme taşıdı.

 

NE OLMUŞTU?

ABD'ye ait USS Nitze savaş gemisi 3 Şubat'ta İstanbul Boğazı'na demirledi. Ardından İstanbul Kağıthane'de 3.1 şiddetinde beklenmedik bir deprem yaşandı. Küçük sarsıntıyı Boğaz'daki gemiye bağlayan iddialar ortaya atıldı.

Sosyal medyada "ABD'nin toprak altını araştıran projesi HAARP'ın depremi tetiklemiş olma olasılığı var. Depremler bu savaş gemisiyle bağlantılı. Bu bağlantı çözülmeden Türkiye'deki deprem fırtınası dinmeyecek." yorumları yapıldı. Daha sonra 6 Şubat'ta da Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem meydana gelince tartışmalar daha da alevlendi.

#haarp




Kaynak: haarp, gemi, savaş gemisi, abd, haber, zonguldak, medya, deprem, felaket, korku, Türkiye, afet, senaryo, kurgu, uss nitze savaş gemisi

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 543 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI