Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Bize Top Vursalar Yıkamazlar!
Kendisini ziyarete gelen Ak parti İlçe Teşkilatına ve basına konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, partisi ve ekibi için; “Bu ekip bizle birlikte olduğu müddetçe, beraber bu yolculuğa yürümeye devam ettiğimiz müddetçe bize top vursalar yıkamazlar!” ŞEKLİNDE KONUŞTU.

Bize Top Vursalar Yıkamazlar!



Kendisini ziyarete gelen Ak parti İlçe Teşkilatına ve basına konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, partisi ve ekibi için; “Bu ekip bizle birlikte olduğu müddetçe, beraber bu yolculuğa yürümeye devam ettiğimiz müddetçe bize top vursalar yıkamazlar!” şeklinde konuşarak ekibine ve partisine duyduğu güveni vurguladı.

 

Belediye Basşkanı Ahmet Çamyar’ın makamının hakkını vereceğini belirten Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Adem Çalık;  “başkanımızın bu makamın hakkını vereceğini, bu ekiple çok başarılı olacağına inandığımızı belirtmek istiyoruz. Başkanımızın ekibi çok güçlü bir ekiptir. Başkanımız daha önce Fazilet Partisi ve Ak Parti kuruculuğu üyeliğinde, yönetim kurulu üyeliğinde ve iki dönem ilçe başkanlığı görevlerinden Belediye Başkanlığına gelmiş bir kardeşimizdir.

Biz, Ünyeliler olarak bu ekiple güzel hizmetler bekliyoruz. Birlik beraberlik içerisinde herkesle birlikte Ünye’yi yönetmeye talibiz.”dedi.

 

Ünye’nin yeni Belediye ekibinden hizmet beklediğini ifade eden Çamyar, “Ünyeli 2023 projelerinin uygulanmasını bekliyor. Biz seçim kampanyası dönemi içerisinde bu insanların karşısına çıktık.  Başbakanımızın ve 12 yıllık iktidarımızın yaptıklarını anlattık. 30 Mart seçimlerinin ardından ise 2023 vurgusu yaparak Ünye’de yapacaklarımızı anlattık.  Biz Ünyeliler olarak, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yöneticileri olarak Ünye ve kamuoyu adına bu ekibimizden güzel hizmetler bekliyoruz.” dedi.

Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatına önce ziyaret, sonra da yerel seçim dönemindeki çalışmaları için teşekkür eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Biz buraya emaneten, sizlerin adına, sandıktan çıkan oylar neticesinde oturduk. Millet ‘otur’ dedi oturduk; ‘Çalış’ dedi çalışacağız; ‘Hizmet üret’ dedi üreteceğiz. İnşallah beş yılın sonunda geriye eserler bırakmak suretiyle ‘2023’e kadar devam et’ diyecekleri inançla çalışacağız. Seçim süresi boyunca göstermiş olduğunuz çabadan dolayı hepinizi canı gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum ve çok teşekkür ediyorum. Hedefe hep birlikte kilitlenerek, emin adımlarla yürüdük, birlikte çalıştık. Yapmış olduğunuz katkıları kelimelerle tarif etmek zor” dedi.

“Seçimler sonrasında bir aylık zaman içerisinde hem bu makamın kapısını açık tutup Ünyeli hemşerilerimizle kucaklaşıyoruz. Hem de gecenin geç saatlerine kadar birim amirlerimiz ve ekip arkadaşlarımızla beraber ne yapabiliriz çalışmalarını ve altyapılarını da yürütmeye devam ediyoruz” diyerek Ünye Belediyesi’nde yapılanmayı en kısa zamanda tamamlamaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çamyar, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ünye Belediyesi’nde personel fazlalığı nedeniyle ciddi sıkıntılar çekiyoruz, bugün 650 milyar civarında memur maaşı ödemesi, 465 milyar civarında taşeron işçi ödemesiyle 1 trilyonun 100 milyonun üzerinde personel gideri var.

Ünye Belediyesi’nin verimli hizmet üretebilmesi için fazla personelimiz var. Personel yapımızı oluşturup, idari dizaynımızı kurup, vaat ettiğimiz hizmetlere bir bir başlayacağız.

Bir taraftan Kültür Sarayıyla ilgili yer bakmaya devam ediyoruz. Ordu’nun en hızlı yapılaşan ilçesi Ünye Belediyesi’dir, ilçemiz bünyesinde sekiz belde belediyemiz birleştirildi.

Tekkiraz bölgemizi merkez yaptık, orada 20 kişi çalışıyor; gerek zabıta hizmetleri gerek temizlik hizmetleri çok hızlı bir şekilde o bölgeden yürümeye devam ediyor. Ünyelinin verdiği yüzde 58’lik desteğin karşılığını hizmet olarak üretebilmek için gece gündüz çalışıyoruz.

Bu ekip bizle birlikte olduğu müddetçe, beraber bu yolculuğa yürümeye devam ettiğimiz müddetçe bize top vursalar yıkamazlar.” Şeklinde konuşarak, ekibine ve partisine olan güvenine vurgu yaptı.

 




Bu haber 1308 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI