Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ünyespor Taraftarı Yine Coştu!
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 20. Hafta mücadelesinde kendi sahasında 1930 Bafraspor’u Adnan’ın son saniye golü ile yıkan Ünyespor puan tablosunda iki basamak birden yükselirken yeşil-beyazlı takımı 90 dakika susmadan destekleyen taraftarlar maç sonunda stadı adeta bayram yerine çevirdiler.

Ünyespor Taraftarı  Yine Coştu!

İlk yarısı karşılıklı gol pozisyonlarıyla geçen ve ikinci yarıda da Ünyespor’un gol için risk aldığı dakikalarda Kaptan İbrahim’i ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart sonucu kaybeden yeşil-beyazlılar 10 kişi ile sürdürdüğü mücadelesinde 1930 Bafraspor’u devirecek gol için son uzatma dakikasını bekledi.  Konuk takımdan Burak Cengiz’in 86. Dakikada kırmızı kart görmesi sonrası sahada sayısal dengeyi kuran yeşil-beyazlıların Ünye Şehir Stadı’nın kapalı tribününü dolduran taraftarları son dakikaları ayakta izledi. 4 dakikalık uzatma devresinin son dakikasında artık gözlerin hakeme çevrildiği bir anda kaptanlık pazu bandını takan İsmail’in rakip yarı alana gönderdiği topu kontrol eden Ferda Uygun maçın başından beri atılan final paslarının belki de en iyisini atarak sprinter oyuncu Adnan Dönmez’i topla buluşturduğunda tribünlerde nefesler tutulmuştu bile. Yüz metre koşucularını aratmayan sprinti ile rakip takımın iki stoperinin arasından rüzgar gibi geçen Adnan Dönmez yaptığı vuruşla topu filelere gönderirken Ünye Şehir Stadı belki de son yılların en büyük uğultusunu çıkarttı. Tüm Ünye’de yankılanan bu gol sevinci maçın bitiş düdüğü sonrası tribünlerde dakikalarca yankılanırken Ünyespor’un coşkulu taraftarı stadı uzun süre terk etmedi.

Soyunma Odasında Büyük Coşku!

Son anda gelen galibiyeti sahanın ortasında tribünlerdeki taraftarı ile bütünleşerek kutlayan yeşil-beyazlı futbolcular 94 dakika süren streslerini de Ünye Şehir Stadı’nın yeşil zeminine bıraktılar. Uzun süre taraftarı ile karşılıklı tezahüratlarda bulunan futbolcular daha sonra soyunma odasında kenetlenerek galibiyeti kutladılar. Soyunma odasında futbolcularını ziyaret eden Ünyespor Kulüp Başkanı Cezmi Karayiğit ve Teknik Sorumlu İmdat Musa Yıldırır galibiyetin mimarlarını tek tek kutladılar. Ünyespor Teknik Sorumlusu İmdat Musa Yıldırır, futbolcularına hitaben yaptığı konuşmasında, Allah’ın kendilerine yardım ettiğini, Allah olan inançlarından zerre kadar şüphe duymamaları gerektiğini söyleyerek bu maçı hemen unutarak kalan 6 final maçlarının olduğunu ve bu andan itibaren gelecek Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Ladik Beldespor maçını düşünmelerini istedi.

Stadın önü karnaval yerine döndü!

Ünyespor futbolcuları soyunma odasında galibiyet selfiesi çektirdikten sonra Ünye Şehir Stadı önünde tezahürat yaparak kendilerini bekleyen taraftarlarına gittiler. Burada futbolcuları aralarına alan taraftarlar galibiyeti coşkulu bir şekilde kutladılar. İç saha maçlarında Ünyespor’u yalnız bırakmayan ve her hafta giderek artan sayısıyla destekleyen Ünyeli sporseverler bu maçta da yaklaşık 5 Bin kişiye yaklaşan sayısıyla galibiyet coşkusu yaşadılar.

Ünyesporlu taraftarlar futbolcularla galibiyeti kutlarlarken Ladik deplasmanına da çıkarma yaparak takımlarını orada da yalnız bırakmayacaklarına söz verdiler. /SPOR AKSİYON




Bu haber 3246 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI