Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ünye Tekli Öğretime Geçecek
Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Ünye İlçe Eğitim Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, gazetemizi ve matbaamızı ziyaretleri esnasında Ordu genelinde milli eğitim müdürlüğünün yaptığı çalışmalara dair bilgi de verdi.

Ünye Tekli Öğretime Geçecek

Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Ünye İlçe Eğitim Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, gazetemizi ve 
matbaamızı ziyaretleri esnasında Ordu genelinde milli eğitim müdürlüğünün yaptığı çalışmalara dair bilgi de verdi.Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, son üç yıl içerisinde Ordu genelinde 32 derslikten oluşan 82 okulun bitirildiğini, mevcutta 30’a yakın okul inşaatının sürdüğünü söyledi. 
Türkkan, Ünye’nin tekli sisteme geçebilmesi için 32 derslikli olmak üzere 8 okula ihtiyaç olduğunu belirtti.  Nevzat Tükkan, şu anda 3 okulun inşaatına başlandığını söyleyerek, Ordu’da olduğu gibiÜnye’de de  2’li öğretimden tekli öğretime hızlı bir şekilde geçildiğini söyledi.
Mevcut öğretimde şu anda %55’lik kesimin Ünye’de tekli öğretime başladığını, tekli öğretimde çocuklarımızın sabah 08:30’dan öğleden sonra 15:00’e kadar süren bir eğitim sistemiyle eğitimlerine devam ettiklerini ve  geriye kalan %45’lik bölümünde 3 yıl içerisinde tekli sisteme geçeceklerini  belirtti. 




Bu haber 1826 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI