Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


“Makamlarla değil, dostluklarla anılmak isteriz.”
Başkan’a Sürpriz Doğum Günü kutlaması yapıldı.

“Makamlarla değil, dostluklarla anılmak isteriz.”



Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’na belediye personeli tarafından sürpriz doğum günü partisi yapıldı.

Başkan Ahmet Arpacıoğlu’nun 4 Mart doğum günü olması dolayısı ile, Belediye personeli tarafından hazırlanan doğum günü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Arpacıoğlu, duygularını şu cümlelerle dile getirdi;

“Dostça anılmaktan, sevgiyle anılmaktan gurur duyuyor insan. 10 yıldır gerek muhtarlarımız, gerekse personelimiz ve gerek vatandaşlarımız ile birlikte çok güzel uyum içerisinde, sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde birlikte zaman geçirdik.” Arpacıoğlu, muhtarlarala ilgili kısa bir konuşma yaparak; “Sizlerle birlikte birçok hizmete imza attık. Geçirdiğimiz 10 yıl içerisinde birbirimizi asla incitmedik. Hep birlikte güldük, hep birlikte ağladık. Çalışmalarımızı gerçekleştirirken çok büyük mücadeleler verdik. 10 yıldır yaptığımız tüm hizmetlerin altında onların imzası var. Buradan tüm muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların hepsi bizim dostlarımız. Biz onları asla unutmayacağız.” Dedi.

 

İlk konuşmayı yapan Türk Hava Kurumu Başaknı ve Ünye Belediye Başkan vekili İsmail Sarı, “10 yıldır Sayın Ahmet Arpacıoğlu ile birlikte geçirdik. Mecliste yine birlikteydik.birbirimizi hiç incitmedik.”dedi.

 

“Makamlarla değil, dostluklarla anılmak isteriz.”

 

Kendisine verilen sürpriz doğum günü partisine katılımın çok fazla olması nedeniyle duygulanan Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, görev yaptığı 10 yıl içerisinde çok güzel dostluklar edindiğini, saygı ve sevgi çerçevesinde herkesle uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, partiye katılan davetlilere teşekkür etti. Arpacıoğlu;

“10 yıldır birlikte olduğumuz belediye meclisi üyelerimizle birlikte son meclis toplantımızı yaptık. Birbirimize hakkımızı helal ettik, helallik istedik. Sizlerle birlikte çalışmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Ömrümüz olduğu müddetçe yine sizlerle birlikte çalışmayı çok isterim.”

“Makamlarla değil, dostluklarla anılmak isteriz.” Diyen Arpacıoğlu, makamların gelip geçici olduğuna, asıl baki olanın ise dostluklar olduğuna dikkat çekti.

“51 yaşına girdim. Göreve başladığımda 41 yaşındaydım. İnsan yaşlandığında biraz olsun üzülüyor ama önemli olan insanın kendini kaç yaşında hissettiğidir. Sizlerle birlikte 10 yıllık süreci o kadar güzel geçirdik ki, zaman nasıl geçti anlamadım bile.”diyen Arpacıoğlu, şöyle devam etti.

“Bugün burada benim doğum günümü kutlamaya gelmeniz beni son derece mutlu etti. Bu partiyi hazırlayan tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu partiler bahane.. Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane… Burada bulunmamızın asıl sebebi dostlarımızla güzel vakit geçirmek.

Su insanı boğar, ateş insanı yakar. Herşeye rağmen güzel anılarla yaşamak önemli.

Allah beraberliğimizi, dostluğumuzu bozmasın.

 

Hizmetle anılmak, hizmet ederken yaşlanmak duyguların en güzeli.

Dostluk, sevgi baki olsun. Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum.

 

“Başkanımızla birlikte adım adım, ilmik ilmik Ünye’yi baştan dokuduk”

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Sarıkahraman, Ahmet Arpacıoğlu’nun doğum günü münasebetiyle bir konuşma yaptı. 10 yıldır birlikte mesai yaptıklarını ve birbirlerini hiçbir zaman incitmeden sevgi ve saygı içerisinde hizmet yaptıklarını belirtti. Sarıkahraman;

“Başkanımızla birlikte 10 yıl çok mücadele verdik. Ünye’yi yaşanabilir hale getirmek için çok emek sarf ettik.  Başkanımızla birlikte adım adım, ilmik ilmik Ünye’yi baştan dokuduk.

10 yıl nasıl geçti anlamadık. 138 muhtarımız adına da buradayım. Muhtarlarımızla birlikte Başkanımız uyum içerisinde çalışmış, hiç birimizin isteğini geri çevirmemiştir. Başkanımızın Ünye’mizde ve hepimizde hakkı vardır. Allah ondan razı olsun. Yolu açık olsun.”dedi.

Belediye personellerinin ve Arpacıoğlu’nun dostlarının katıldığı törene katılımın fazla olması düğün havasında bir parti yaşanmasına vesile oldu.

Osman Sarıkahraman tüm muhtarlar adına çiçek verirken, bunun yanında bakır bir cezve ve fincan hediye ederek, “bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Her kahve içtiğinizde bizi hatırlamanızı umuyoruz.”dedi.

 




Bu haber 1661 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI