Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Evli Olduğu Eşiyle Yeniden Evlendi
10 yıllık evli olan Ayten Koç ve Ali Kuru, Asmalı Bahçe kafeteryada yaptıkları nikah töreniyle birbirleriyle yeniden evlendiler.

Evli Olduğu Eşiyle Yeniden Evlendi

Utku ve Kuzey adlı iki çocuk sahibi olan Ünyeli Ali Kuru ve eşi Ayten Koç, evliliklerinin 10. yılında evlilik yıldönümlerini organize ettikleri ‘formalite düğün’ töreniyle kutladılar.

Her şeyin usulüne uygun planlandığı formalite düğünde, gelinliği ve damatlığı ile salona gelen çiftlerin formalite nikahı kıydıktan sonra takı merasimine geçildi. Takı yerine damatla geline,  üzerinde mutluluk dileklerinin bulunduğu küçük not kağıtları ve geline,  kurdeleye dizilmiş nazar boncuğundan kolye takıldı.

Gelin tarafından damada “damat bohçası” hazırlandı. Bohçadan üzerinde “Ali Bey!.. sıkıyorsa kaytar.” Yazısı bulunan mutfak önlüğü ile merdane çıktı.

Hediyelerden sonra üzerinde 10. Yılımız kutlu olsun yazan düğün pastası kesildi. Pasta kesiminden sonra eğlencenin başlamasıyla gelin-damat oyunu oynandı. Formalite düğüne katılan konukların düğüne hazırlanarak katılmaları gözden kaçmazken, doyasıya oynanan oyunların ardından fotoğraf çekimi de ihmal edilmedi.

Biz de Ünye Vizyon Gazetesi ailesi olarak Ayten Koç ve Ali Kuru çiftine çocuklarıyla birlikte uzun ve mutlu bir hayat dileyerek, Allah mutluluklarını daim etsin dileklerinde bulunuyoruz.

Haber / Meral Korkmaz

 




Kaynak: Evli Olduğu Eşiyle Yeniden Evlendi

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 1935 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI