Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Çamyar Babayiğit Arıyor!
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, dün gerçekleştirilen Ünye Belediyesi aylık olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmasında, Gölevi Motel ve Güneş Kuyumcu’nun bulunduğu yerler için yıkım kararı çıkardıklarını söyledi.

Çamyar Babayiğit Arıyor!

Başkan Çamyar, meclis kürsüsünden kamuoyuna seslenerek, “Burası kime ve ne zaman verildi? Bizim neden haberimiz yok?” gibi eleştiriler yapılıyor. Meclis Kürsüsü’nden ilan ediyorum, iki yerle ilgili projemiz hazır. Yapım ihalesine çıkacağız. Babayiğitler varsa ihale açık bekliyoruz.” Şeklinde konuşarak ilgilenenlere çağrıda bulundu.

Başkan Ahmet Çamyar konuşmasında, “ ’Benim 3-3,5 milyon lira param var’ diyen babayiğitler varsa, ki gazete ve televizyonlarda ilan etmemize rağmen babayiğit çıkmıyor. Ama iş yapanı da eleştiriyorlar. Gelsin buyursunlar; ihale açık bekliyoruz.” diyerek, eleştiri yapıp da “habersiz kalıyoruz” diyenlere meclisten gönderme yaptı.

Başkan Çamyar, konuşmasına şöyle devam etti:

“Buraya yaklaşık 3-3,5 milyonluk bir proje çalışıldı. Yıkım ve yapım ile ilgili orada ki işletme sahibimizi de mağdur etmeyeceğimiz bir çalışma yürüteceğiz. Önümüzde Gölevi Motel ve Güneş Kuyumcu’nun olduğu yer olmak üzere iki yıkım çalışmamız olacak. Güneş Kuyumcu’nun orayla ilgili tahliye yazılarımızı pazartesi günü itibariyle gerçekleştik. Şehirde bu dönem içerisinde dokunulmayan sadece Büyük Cami’nin çevresi kaldı. O da Büyükşehir Belediyemizde. Onun dışında atıl duran, ömrünü tamamlamış olan bütün yerlere bu dönem içerisinde dokunulmuş olacak. Yatırım yapacak olan, ‘Benim 3-3,5 milyon lira param var’ diyen babayiğitler varsa. Ki gazete ve televizyonlarda ilan etmemize rağmen babayiğit çıkmıyor. Ama yapana eleştiri hazır. Burası kime verildi, ne zaman verildi, bizim niçin haberimiz yok? Gibi eleştiriler yapılıyor. Meclis Kürsüsü’nden ilan ediyorum, iki yerle ilgili projemiz hazır. Yapım ihalesine çıkacağız. Babayiğitler varsa ihale açık bekliyoruz.” dedi.

Haber / Meral Korkmaz




Kaynak: Ünye belediye Başkanı Ahmet Çamyar Babayiğit Arıyor!

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 2627 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI