Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Çalıkoğlu Markası Sınırları Aştı
20 yıl önce Ünye’nin yerel firması olarak hizmet vermeye başlayan Çalıkoğlu Gıda, sektöründe büyük ilerleme kaydederek, Giresun’da imzaladığı bayilik sözleşmesi ile 28 ile hizmet vermeye başladı.

Çalıkoğlu Markası Sınırları Aştı

Sektöründe kurumsallaşarak, emin adımlarla büyüyen Çalıkoğlu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çalıkoğlu, yakın zamanda komşu illerde bayilik yapılanması ile tescilli markalarla adını duyuracaklarını belirtti. Adem Çalıkoğlu yaptığı açıklamada; “Sektörde 20. Yılını tamamlayan şirketimiz artık bünyesine bulunan markaları civar illerden başlamak sureti ile bayilik yapılanma çalışmalarına başlamıştır. Bunun ilk yapılanmasını Giresun merkezli ve şirketimiz ile aynı ismi taşıyan “ÇALIKOĞLU TOPTAN” firmasına 28 il sınırları içerisinde temsil etmek, dağıtım ve satışını yapmak üzere Çalıkoğlu markalı zeytin ürünlerinin bayilik sözleşmesi iki şirket yetkilisi Adem ÇALIK ve Hakan ÖZYILMAZ arasında gerçekleştirilmiştir.
       İnşallah yakın bir zamanda komşu illerde bayilik yapılanmamız diğer tescilli markalarımızla devam edecektir. Artık bölgesinde ürünlerimizi en güzel bir şekilde temsil edeceğine inandığımız aile şirketi olarak Giresun Bölgesinde hem itibarlı hem istikrarlı olan “ÇALIKOĞLU TOPTAN” firma sahipleri Hakan – Şakir ÖZYILMAZ kardeşlere ürünlerimizi ve markalarımızı tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Kendileri ile iş birliğimizin gerçekleşeceğine inancımız tamdır.
      Tabi şirketimiz toplamda bayiliğini yaptığı 30 markada 700 ürünle bölgesinde hem üretici hem de tam bir tedarikçi konumunda ve etkilidir. Bu ürünlerin içerisinde; Çalıkoğlu markalı 60 (barkod) çeşit  (zeytin + zeytinyağı  - bal – reçel ) Mytat markalı 80 (barkod) çeşit kuru incir – kuru kayısı – reçel – kakaolu fındık ezmesi – lokum gibi ürünlerin 150 çeşidi firmamıza aittir. 
      Şirketimiz bünyesinde bulundurduğu markalar ve kendi ürünleri ile birlikte 2017 yılı planları içerisinde bulunan bayilik çalışmalarını civar illerden sürdürmeye devam edecektir.
       Sektörde iddialı, istikrarlı ve emin adımlarla ilerleyen, 62 çalışanı ile Karadeniz Bölgesinde hizmetini yürüten şirketimiz müşteri memnuniyeti yüksek hizmet ve kalite anlayışıyla her zaman olduğu gibi yeni ürünler, yeni bölgeler, yeni çalışanlarla farklılığını ortaya koymaya devam edecektir. Sektörümüz; gıda, kalite ve hijyen olmazsa olmaz önceliğimizdir. Birlikteliğimizin her iki şirket açısından da Hayır ve Bereket getirmesini dilerim.” şeklinde konuştu.

 




Kaynak: Çalıkoğlu Markası Sınırları Aştı

Editör: Ünye Vizyon Gazetesi

Bu haber 1748 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI