Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


“Bu Sistem Korku Yayma Politikasıdır”

“Bu Sistem Korku  Yayma Politikasıdır”

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli ve Saadet Partisi üyeleri ile birlikte gazetemize yaptığı ziyarette, hükümetin yanlışlarını eleştirerek, gerçek huzurun ve mutluluğun tek adresinin Saadet Partisi olduğunu belirtti.
Hükümetlerin insanların temel haklarını korumakla görevli olduklarını belirten Dursun Ali Düzenli, “4 tane eksenimiz vardır. İnsan ne olursa olsun. Can, mal, ırz ve inanç hürriyeti vardır. Demokrasi bunun için vardır. Devletlerde bu hakları korusun diye vardır. Doğuştan haklarımızı korumak için vardır. İkinci hakkımız olan adaletten doğan haklar, alın terinden doğan, emek hakkı vardır. Dördüncü olarak karşılıklı doğan haklar vardır. Hükümet kendi menfaatleri için insanları kandırmış, uyuşturmuştur. Kimse hakkını almış değildir.”

-Demokrasi yok, demokratör var!

Seçimlerin sonucuna değinen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli, “dünyevi güçten yana olma bir propaganda metodu geliştirilmiş. Demokrasi yok; demokrasi gibi görünen Demokratör var. 
Bugünkü iktidar ve diğer 4 parti seçim için büyük imkanlar kullanmışlar. Devletin parasını televizyonunu kullanmışlar. Biz devletin bir kuruşunu kullanmadık. Ortada bir sorun var. Bunların hepsi sivrisinektir ve bizim sivrisinekle uğraşmamıza gerek yoktur. Ortada bir bataklık var onu kurutmamız lazım. Bu bataklık kalkmadığı müddetçe sivrisinekle mücadele etmenin anlamı yoktur. Bu sistem ortadan kalkmadıkça asla bu sistemden hak ortaya çıkmaz.”

-İnsanları terörle ve ekonomik krizle korkuttular

Dursun Ali Düzenli; “Dediler ki, “Bak arkadaş! Türkiye’de terör azdı gidiyor. Biz gelmezsek Türkiye bölünür.” Bu bir korku yayma politikasıdır. Sonra ne oldu? Çözüm süreci yattı. Ekonomiyi tırmandırarak insanlara ekonomik kriz korkusu saldılar. Vatandaşta bu işin nasıl bu hale geldiğini, kimlerin bu duruma getirdiğini düşünmeden iktidarı kurtarıcı olarak görmüş. Bu korkuları üzerimize koydular ve bu korku üzerinden oyları topladılar.  Burada bir nokta var. 
Bugünkü muhalefet çözüm üretecek noktada değildir. Sonuç olarak bu seçim, mevcut olan sistemin tezahürüdir. Yani sistem seçimi istediği gibi manüple etti seçimi. Bizi uyuşturmuşlar. Algımız ve kavrayışımız değiştirilmiş. Muhalefet  de bir varlık gösteremiyor. Ne MHP ne de CHP çözüm üretebilecek durumda değiller. Onlar konuşuyor, iktidar oyu topluyor. 

>>Burada proje ortaya koyup, çıkış yolu gösterecek tek parti Saadet Partisi’nden başkası değildir. Böyle giderse AKP denen bu hastalıktan kurtulamayız. 

-Türkiye’deki yapıyı erittiler

“Bizim biraz kendimizi silkeleyip düşünmemiz lazım. Türkiye’de öyle bir sistem var ki, temiz, nezih, ideolojik davasına bağlı olan yapıyı eritti. Biz de başarılı olamadık; bunun nedeni ise, Saadet Parti’sinin oylarının yetersiz olduğu gösterilerek meclise giremeyeceği gösterildi. Dolayısı ile de vatandaş oyunun ziyan olmaması mantığıyla oylarını çekmiş oldu. 
Kafalarımızı duvara vuracağız ki aklımız başımıza gelsin. Burası şehitler diyarıdır. O şehitlerin yüzü suyu hürmetine Allah bu insanlara bir kapı açacak. Halkın % 45’i asgari ücretle geçimini sağlıyor. Askeri de pasif hale getirdiler. Elimizde bir şey kalmadı. İnsanlar uyutuluyor. Hala insanlar bu temel meseleyi göremediği için uyutuluyor Ama bir gün bu insanlar uyanacak.”şeklinde konuştu. 
Necmettin Erbakan’ın inancı insanların ceplerini doldurdu bankaları boşalttı; Tayyip Erdoğan’ın inancı bankaları doldurdu, insanların ceplerini boşalttı..
Allah İslâm Sarayını moloz taştan yapmayacağı için, bu imtihanları yaptı. Samimi bir toplum kaldı. Gün gelecek ki, çekirdekte bulunan bu insanlar yeniden doğarak sel gibi akacak ve bu çok yakındadır.”şeklinde konuştu.
Haber / Meral KORKMAZ




Kaynak: Saadet Partisi ?Bu Sistem Korku Yayma Politikasıdır?

Editör: Saadet Partisi ?Bu Sistem Korku Yayma Politikasıdır?

Bu haber 404 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI