Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Başkan Hayır İçin Açtı
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Çamlıca Talebe Yurdunun düzenlemiş olduğu kermes açılışına katıldı.

Başkan Hayır İçin Açtı

Eski Şişelemenin Etrafına Kurulan Kermese Çok Sayıda Vatandaş ve Öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Hayra Vesile Olmanın Gururunu Yaşıyoruz

Kermes açılışında konuşma yapan Başkan Çamyar sözlerinde‘’ Kıymetli Hemşehrilerim bugün burada

hepimiz bir hayra vesile olmak için toplanmış bulunmaktayız,Yıllar önce Süleyman Hilmi Tunahan hoca efendinin ve 500 arkadaşının açmış oldukları yolda ilerleyen öğrencilerinin, inançlı,  ahlaklı, dindar bir nesil yetişmesi adına gayretlerinin bir örneği olan hayır kermesinin açılışında bir araya geldik.

 

Karınca Misali..

 

Ünye’miz de hayır kermesi açılıyor. Bu kermeste annelerimin hanım kardeşlerimin ve bacılarımın el emekleri göz nurları var. Buradaki kermese katkı yapan siz çok kıymetli vatandaşlarımız hiç biriniz dünyalık yâda maddi olarak zerre kadar bir beklentiniz olduğunu düşünmüyorum çünkü bu tarz hayır çalışmalarında aşkla istekle olması gerekiyor ve ben buradaki kalabalıktan ve sizlerin gözlerindeki heyecandan da görüyorum ki ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu.

 

Stantlara baktığımda hanım kardeşlerimin ve bacılarımın el emekleri göz nurları var ve burada sizlerin yaptığınız bu iyilikler okyanusta bir damla olsa da ben inanıyorum ki Allah katında çok mukaddes bir yere sahip olduğunu. Belki de hepinizin bildiği bir menkıbeyi sizinle paylaşmak istiyorum nemrut Hz.İbrahim’i yakmak için büyük bir ateş hazırlatır ve bu sırada bir karınca da sırtında ateşin sönmesi adına sırtında su taşımakta karıncayı görenler sorar; Ey karınca senin taşıdığın bu su koca nemrutun ateşini söndüre bilir mi karınca cevap verir; söndüremez belki ama en azından gittiğim yol belli olur.

Siz kıymetli kardeşlerim Bu kermesin açılışında emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyor yaptığınız bu iyilik ve hayırları hakta la dergâhı izzetinde kabul eylesin Mevla’m birlik ve beraberliğimiz bozmasın. Kermesiniz hayırlı uğurlu olsun’ ’şeklinde konuştu.

Daha sonra kermeste açılan stantları gezen Başkan Çamyar bayanların hazırlamış olduğu el emeği göz nuru ürünleri uzun uzun inceledi.




Editör: Başkan Hayır İçin Açtı

Bu haber 486 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI