Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Başkan Çamyar, 19 Mayıs’ı Kutladı

Başkan Çamyar, 19 Mayıs’ı Kutladı

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gazi Mustafa Kemal'in 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla birlikte aziz milletin umutlarının canlandığını ve kendi kaderini yeniden tayin edeceği İstiklal Mücadelesinin başlatıldığını dile getiren Başkan Çamyar, Samsun'da atılan tarihi adımla, vatanın işgalden kurtarılması için azimli ve kararlı bir mücadele başlatıldığını kaydetti.

Başkan Çamyar mesajında, “ 19 Mayıs 1919’da atılan o ilk adım, ulusumuzun, kendi vatanında, özgür ve bağımsız olarak onuruyla yaşama kararlılığının tüm Dünya’ya haykırıldığı gündür. 9 Mayıs 1919'da canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.  Bizlere emanet edilen vatanımızı bütün güzellikleriyle millî ve manevi zenginlikleriyle, çocuklarımıza teslim etmek hepimizin görev ve sorumluluğudur. 

Türkiye, bilhassa son yıllarda elde ettiği kazanımlarla, gelişen demokrasisi, büyüyen ekonomisiyle geleceğe çok daha güvenle bakmaktadır." dedi

Türkiye'nin en önemli servetinin gençler olduğuna da dikkat çeken Başkan Çamyar, mesajının devamında , “Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkânlara kavuşması için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Genç nesillerimizin, kendilerine sunulan fırsat ve imkânlardan azami ölçüde istifade edeceklerine, mazimizden aldıkları ilhamla, Türkiye'yi daha da büyütmek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyoruz. Bu bakımdan, gençlerimizin her geçen gün büyük bir hızla değişen ve dönüşen dünyayı takip etmeleri, milli değerlerimize bağlı, şuurlu ve özgür düşünceli nesiller olarak yetişmeleri, istiklalimiz, istikbalimiz ve istikrarımız bakımından hayati bir öneme sahiptir. Bu duygu ve temennilerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, tüm gençlerimizi en samimi duygularla selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.




Bu haber 1327 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI