Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Bakanlıklar Ünye’nin Sekreteri Gibi Çalışıyor
Bir takım programlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş, Ünye Belediyesi Ticaret Merkezi Temel Atma Töreni’ne katıldı.

Bakanlıklar Ünye’nin Sekreteri Gibi Çalışıyor

Bir takım programlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş, Ünye Belediyesi Ticaret Merkezi Temel Atma Töreni’ne katıldı.

Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş, Ordu ve Ünye’nin alamadığı hizmet olmadığını, İller Bankasından verilen 10 milyon liralık destekle Ünye’deki yatırımları anlattı.

Tabakhane Deresi’nin ıslahı ve bağlantı yolları çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Kurtulmuş, Ünye OSB’nin onaylandığını fakat tek sorunun kalıcı bir yer olduğunu belirterek, yer arayışı içinde olduklarını söyledi.

Gençlik Merkezi’nin de 2017’de açılışa geçeceğini belirten Numan Kurtulmuş, atlı spor kulübü için de tesislerin yapılacağını belirtti.

1 Kasım’da halkın ekonomi ve istikrarı seçtiğini söyleyen Kurtulmuş, sıranın kendilerinde olduğunu söyleyerek, vatandaşların güvenini boşa çıkarmayacaklarını ve bu nedenle hizmette kusur etmeyeceklerini söyledi. Ak Parti döneminde devlet-millet kaynaşmasını sağladıklarını belirten Numan Kurtulmuş, seçilmiş ve atanmışların milletin efendisi değil, hizmetkarı olduklarını belirtti. Bu anlamda da Ordu ve Ünye’nin her türlü hizmeti aldığını söyleyen Başbakan Yardımcısı, Ünye’den çok fazla hizmet talebi geldiğini söyleyerek, bakanlığın ofisinde çalışanların adeta Ünye’nin sekreteri gibi çalıştıklarına vurgu yaptı.

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ticaret Merkezi temel atma töreninde yüklenici  firmadan inşaatın 20 ayda biteceğine dair söz aldı.

Ünye belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da yaptığı konuşmada temelini attıkları ticaret merkezinin 94 beton kazık ve diyafram duvar üzerine inşa edilecek olan 35 dükkandan oluştuğunu söyledi.

Ünye’nin değişim ve dönüşümü yaşadığını belirten Başkan Çamyar, Türkiye’de iki tane yatırımın programa alındığını ve bu yerlerden birinin Ünye olduğunu söyleyerek şanslı olduklarını belirtti.

Tabakhane, Kültür Yolu, Çamlık, Gençlik Merkezi inşaatlarının hızla devam ettiğini, Büyük Cami etrafı cephe giydirme projesinin en kısa zamanda belirten Çamyar, Rüzgarlı Sokak’ın da denizle buluşarak kültür yolu projesi kapsamında Ünye’ye nefes aldıracağını belirterek, tarihi restorasyon ve kültür yolu projesi ile Ünye’nin daha da güzelleşeceğini söyledi.

Kurtulmuş’un yanı sıra programa AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, çevre ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Ordu milletvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve diğer protokol üyeleriyle birlikte 20 ayda tamamlanması hedeflenen inşaatın temelini attı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, temel atma töreninin sonunda vatandaşlarla kaynaşarak sıkıntılarını dinledi.

Haber / Meral Korkmaz




Kaynak: Bakanlıklar Ünye?nin Sekreteri Gibi Çalışıyor

Editör: Ünye Vizyon Gazetesi

Bu haber 1555 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI