Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ak Partili Başkana Bu Yakışmadı!
Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, dün Koronavirüs aşısını oldu.

Ak Partili Başkana Bu Yakışmadı!

Ak Parti Ordu Başkanı Halit Tomakin, koronavirüs aşısı olduğunu sosyal medya hesabında bir fotoğrafla birlikte,

"Sıramız geldi ve Aşımızı olduk.

Pandeminin başladığı günden bu yana gece-gündüz demeden, fedakarca mücadele eden sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, salgının bir an önce son bulmasını diliyorum." notuyla paylaştı.

Başkan Halit Tomakin'in paylaşımında dikkat çeken bir detay, bu kadar da olmaz dedirtti.

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin'in aşı olurken paylaştığı fotoğraf, Ak Parti İl Merkezi'nde kendisine ait olan makam odasından bir görüntü..

Sağlık Bakanlığı, "Belirlenen aşılama ekipleri, huzurevlerine giderek yaşlılara randevu verilen saat ve günde aşılamayı gerçekleştirecek. Ayrıca, evde sağlık hizmeti alanların aşıları da evde yapılacak. Yaşlı bakım evlerinde kalanlar ve yurtlarda olanlar da kaldıkları yurtlarda aşılanacak. Hasta bakım evleri gibi yerlerde ise orada görevli olan sağlık çalışanları aşıları vuracak." şeklinde, evde aşılanmanın şartlarını kapsayan  bir açıklamada bulunmuştu.

Başkan Halit Tomakin, makam odasına sağlık çalışanlarını çağırarak, bu durumda yaşlı mı ya da evde bakım hizmeti mi alıyor? gibi soruları akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve daha bir çok bürokratın ve makam sahiplerinin sağlık kuruluşlarında giderek aşı olduğu yerde, Başkan Tomakin'in neden ayağına sağlık çalışanı çağırarak özel muameleye tabi olduğu kamuoyu tarafından merak konusu oldu.

 




Kaynak: Ak Partili Başkana Bu Yakışmadı Halit tomakin

Editör: unyevizyon.com

Bu haber 843 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI