Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


ADIGÜZEL: “SUYU ULAŞ TEPE İÇMİYOR Kİ..”
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ordu’nun İlçelerinde yoğun çalışmalar yapıyor. Pazar gününün tamamını Gölköy’de geçirerek yaylalarından ilçe merkezine kadar pek çok yere uğrayan Adıgüzel, Bulut, Kale, Paşapınar ve Sarıca Mahalleleri, Yemişken Yaylası ve Sanayi sitesine ziyaretlerde bulundu.

ADIGÜZEL: “SUYU ULAŞ TEPE İÇMİYOR Kİ..”

Tüm çalışmalarına Gölköy İlçe Başkanı Selçuk Kavak ve ilçe örgütü eşlik etti. Adıgüzel yoğun geçen çalışmaların bitiminde İlçe Başkanı Selçuk Kavak’a ve örgütüne, parti ve halk için yaptıkları özverili ve başarılı çalışmalarından ötürü de teşekkürlerini iletti. Adıgüzel, “Gölköy’e her geldiğimizde ve telefonla bize ulaşan Gölköy halkının İlçe Başkanımız Selçuk Kavak’a olan olumlu düşünceleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor.” dedi. Gölköy’de 5 yaşındaki Deniz Fırat’ın kendi elleriyle topladığı çiçekleri Adıgüzel’e vermesi, duygusal anlar yaşattı.

Bugün de Gülyalı’ya geçen Adıgüzel, 2015-2019 yılları arasında Gülyalı Belediyesi’nin Ordu-Giresun havalimanı tamamlandıktan sonra Gülyalı Belediyesine devredilen bir şantiye alanından su tankerlerini ücretsiz olarak doldurduğunu ancak 2019 seçimleri sonrasında Ulaş Tepe’nin başkan seçilmesiyle birlikte bu alandan belediyeye ücretiz su verilmediğini belirtti.

Adıgüzel konuyla ilgili şunları ifade etti:

“Ulaş Tepe bu su ile Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken yolların ve parkların temizliğini yapıyor. Mahallelerin depolarına su takviyesi yapıyor. Bu suyu kendisi kullanmıyor. Dahası da eksik olduğu yerde komşu ilin Piraziz ilçesinden su takviyesi alıyor. Komşu il bile para istemezken, hem de bu salgın sürecinde Ordu Büyükşehir’in fatura göndermesi yakışıksızdır. 19 ilçeden başka hangi ilçeye fatura gönderilmiştir? Önceki belediye döneminde yani saat takılmadan önceki dönemki faturaları kimin ödemesi gerekiyor?

Hizmette yarışamayanlar, çelme atmaya çalışıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı akıllı bir insandır. Halkta bu kadar karşılığı olan, zor koşullarda güzel hizmet eden Ulaş Tepe’ye çelme takmalarının kendilerine zarar vereceğini akıl edecektir.”

Daha sonrasında CHP İlçe Örgütünün yeni binasını ziyaret eden Adıgüzel, İlçe Başkanı İbrahim Atasever’le birlikte incelemelerde bulundu.




Kaynak: ADIGÜZEL: ?SUYU ULAŞ TEPE İÇMİYOR Kİ..?

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 812 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI