Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ünye Devlet Hastanesi’nin Yeni Başhekimi Ateş Oldu

Ünye Devlet Hastanesi’nin Yeni Başhekimi Ateş Oldu

Ünye Devlet Hastanesi'ne Ünyeli Ahmet Ateş atandı. Tamer Kutlu'nun Ünye Devlet Hastanesi'nde ki görevinden ayrılmasının ardından yerine Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Uzmanı Ünyeli Ahmet Ateş atandı.

Ahmet Ateş’in 1 Ağustos’ta göreve başlayacağı öğrenildi.

 

AHMET ATEŞ KİMDİR?

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Ahmet Ateş lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde (1991-1997), ihtisasını Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji ABD Ortopedi ve Travmatoloji İhtisası (2002-2008) tamamladı.

Ahmet Ateş sırasıyla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji ABD, Ankara 2002- 2008 Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji ABD, Tokat 2008-2008 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Tunceli Devlet Hastanesi, Tunceli 2008 –2010 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Özel Malatya EGM Hastanesi 2010-2016 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği, Van 2016-2016 çalıştı

Halen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Sağlık Bilimler Üniversitesi, Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nde görev yapan Ateş’in 1 Ağustos’ta Ünye’deki görevine başlaması bekleniyor.




Kaynak: Ünye Devlet Hastanesi, Başhekim, Dr. Ahmet Ateş, Sağlık, Ünye Devlet Hastanesi, Başhekim, Haber,

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 419 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI