Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


OKCU, İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYI
İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı aday sayısı 2’ye yükseldi. Geçtiğimiz hafta Av. İrfan Demir’in İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklamasının ardından İbrahim Okcu’da düzenlenen adaylık toplantısında İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

OKCU, İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYI

5 Kasım Cumartesi günü İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen adaylık toplantısında başta İlçe Başkan Adayı İbrahim Okcu eşi olmak üzere yol arkadaşları ve parti üyeleri hazır bulundu.

 

Adaylık toplantısında konuşma yapan mevcut Başkan Feryal Çuhacı; “Biz özgür, güçlü ve mutlu bir Türkiye özlemi ile bu partiyi kurduk. Hepinizin bildiği gibi çok azdık ama şimdi büyüdük ve kobüyük bir aile olduk. Ben bugün çok mutluyum. Bir başkan adayımız vardır ve şimdi de ailemiz bir başkan adayı daha çıkardı. Allah’ım hayırlı uğurlu yapsın. Kazanan kaybeden yok. Kazanan partimiz, demokrasimiz. Ben her iki başkan adayıma da hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.

 

Başkan Adayı Okcu;“İlçe Başkanlığı’na Adayım”

Çuhacı’nın konuşmasının ardından adaylığını açıklayan İbrahim Okcu, “Sayın Genel Başkanlığımızın önderliğinde bu zamana kadar şerefle taşıdığım bir süreci adaylık yarışında ben de varım diyerek, birlik ve beraberlik içinde bir yarış için İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Biz, önce vatan, ince memleketim diyen insanlarız. Biz hukukun üstünlüğüne adaletin birliğine inanan insanlarız. Biz hakkı yenen öğrencilerimizin hakkını savunmak için buradayız. Mülakat denilen anlamsız bir sistem içinde insanlarımızın boğulmasına karşı çıkmak için buradayız.

 

“Türkiye’de Bu Şahlanışımızı Hep Birlikte Gerçekleştireceğiz”

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Okcu, “Demokrasi ile idare edilen ülkemizde ikinci yüzyılın hikayesini yazmak için seçimler vasıtası ile bu ceberrut düzeni değiştirmek için hep bir olup, birlikte olup çalışacağız. Biz bir olursak, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Bizi ayrıştırmak isteyenler başarılı olamayacak. Önce Ünye’de, sonra Türkiye’de bu şahlanışımızı hep birlikte gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Okcu konuşmasını tamamlamasının ardından tebrikleri kabul etti.

 

 




Kaynak: iyi parti, yiy parti ünye, başkan, seçim, ilçe başkanı, gündem, haber, ünye haberleri, sondakika, ordu, fatsa, akkuş, çaybaşı, ikizce

Editör: unyevizyon.com

Bu haber 537 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI