Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


MHP'li Başkan Hacıimamoğlu Mağdur Vatandaşlar İçin Harekete Geçti!
İnkur Kabadayı Mevkii Kümeevlerinde 2 aydır devam eden toprak kayması sonucu, mahallede bulunan 15'i aşkın evde çatlaklar ve kaymalar meydana geldi.

MHP'li Başkan Hacıimamoğlu Mağdur Vatandaşlar İçin Harekete Geçti!

Yaklaşık 2 aydır devam eden ve artık dayanılmaz hal alarak mahallelinin korkulu rüyası haline gelen heyelana duyarsız kalamayan Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, duruma daha fazla seyirci kalamayıp, bölgeye hareket eden ilk siyasi parti temsilcisi oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte bölgeye hareket eden Başkan Hacıimamoğlu, bölgede meydana gelen zararı yerinde inceleyerek, ilgili makamlara ve kurumlara iletmek üzere notlarını aldı.
Yaşadıkları mağduriyet karşısında çaresiz kalan vatandaşlar, Başkan Av. Murtaza Hacıimamoğlu'ndan yardım isteyerek, devletin  bir an önce kendilerine yardım etmesini ve olayın çözüme kavuşmasını isteyerek talepte bulundular. 
Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve izlenimleri doğrultusunda notlarını alarak yaptığı incelemeler sonucu basına açıklama yapan Başkan Av. Murtaza Hacıimamoğlu, şu ifadeleri kullandı. 

 

"Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti cani gönülden hissettiğimizi Bilmenizi İstiyoruz"

"Nerede mağdur olmuş bir vatandaşımız varsa hemen yanı başında olacağımızın sözünü vererek yola çıktık.
Biz elimizden ne geliyorsa onu yapacağız, hiç kuşkunuz olmasın. Devletimiz büyük, kudretli... Bizler size yardımcı olmak için buradayız. Allah'ın izniyle bu sıkıntının giderilmesi için bu sorunun sonuna kadar takipçisi olacağız.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; Vatandaşlarımızın burada yaşadığı mağduriyeti cani gönülden hissederek yaşadığımızı bilmenizi istiyorum. Allah büyüktür, kudretlidir. Sosyal devlet olma gereği devletimiz her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. bu doğal afetin verdiği zararları da görerek yine milletimizin yanında olacaktır.
Burada yaşanan sıkıntıları yol arkadaşlarımla beraber teslim ettik. ve devletin afad başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarına buradaki sıkıntıları ileteceğiz ve ivedi bir şekilde buradaki mağduriyetlerin giderilmesine, vatandaşlarımıza devletin sıcak yüzünü göstermeye gayret edeceğiz." şeklinde konuştu. 




Kaynak: MHP'li Başkan Hacıimamoğlu Mağdur Vatandaşlar İçin Harekete Geçti! mhp, ünye, ilçe başkanı, avukat murtaza hacıimamoğlu, parti, siyaset

Editör: unyevizyon.com

Bu haber 267 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI