Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Kumru Ve Ünye Bağlantısına Beton Yol
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesinin Ergentürk ile Ünye ilçesinin Fatih mahallesine bağlantı sağlayan güzergahı betonla buluşturmak için çalışma başlattı.

Kumru Ve Ünye Bağlantısına Beton Yol

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt çalışmalarına ek olarak arazi ve iklim şartlarına göre beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce devam eden çalışmalar aralıksız bir şekilde ilerliyor.

 

Beton Yol Çalışmaları Sürüyor

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelinde sürdürülen ulaşım çalışmaları kapsamında Kumru ilçesinin Ergentürk mahallesinden, Ünye ilçesinin Fatih mahallesine bağlantı sağlayan güzergahta beton yol çalışması başlattıklarını bildirdi. 2 kilometre uzunluğundaki beton yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ilçeler arasındaki mahalle yollarında standartları yüksek bir ulaşımın kapıları aralanacak.

 

Vatandaşlardan Başkan Güler’e Teşekkür

Devam eden beton yol çalışmalarını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar ise “Mahallelerimiz arasındaki ulaşım sorunu çözülüyor. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımı sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

 




Kaynak: Ordu Büyükşehir Belediyesi, Hilmi Güler, yol çalışması, sondakika, haber, ikizce, terme, samsun, ordu, ünye, ordu haberleri, belediye

Bu haber 504 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI