Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


İYİ Parti Genç Kadrosunu Basına Tanıttı
İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları Başkanı ve genç yönetimi basına tanıtıldı.

İYİ Parti Genç Kadrosunu Basına Tanıttı

Bugün, İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen programda İYİ Parti Gençlik Kolları basına tanıtıldı.

İYİ Parti Ünye Gençlik Kolları Başkanlığına, 2004-2014 dönemleri arasında Ünye Belediye Başkanlığı yapmış ve geçtiğimiz aylarda İYİ Partiye geçerek siyasette yürüyeceği yolu seçmiş olan Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nun oğlu Avukat Tahir Kürşat Arpacıoğlu getirildi.

 

"Feryal Çuhacı, "%99'u Meral Hanım yapıyor, bize %1 düşüyor."

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı, basın toplantısında yaptığı açılış konuşmasında, Genel Başkanları Meral Akşener'in gayretlerine atıfta bulunarak, "Ankara onun için diyor ki, "%99'u Meral Hanım yapıyor, bize %1 düşüyor." dedi. Gençlerin aralarına katılmasından yaşadığı mutluluğu konuşmasına da yansıtan Başkan Çuhacı, gençlik yapılanması için şu ifadeleri kullandı.

"Bugün gerçekten biz de sizlerle gençleştik. bize Sayın Meral Akşener gibi çok iradeli, çok çalışkan ve çok güzel iletişimi olan bir başkanımız var. Hiç durmuyor. Ankara onun için diyor ki, "%99'u Meral Hanım yapıyor, bize %1 düşüyor." diyor.

Mustafa Kemal Atatürk'ün çok güzel bir sözü var. "Genç fikirli demek, gerçek fikir demek. Ama biliyorsunuz, her gencin fikri gerçek değil, her yaşlının fikri de doğru değil. Genç fikir demek, aydın, çağdaş fikirli demek. Siz Atatürk'ün çocuklarısınız. Ben sizin genç fikirlerle donanımlı geldiğinize inanıyorum. sizlerle çalışmaktan mutlu olacağım teşekkür ediyorum."

 

Sider, "İYİ Parti olarak gençlerimize ve gençlik yapılandırmasına büyük önem veriyoruz"

Gençlik Kolarının yapılanmasında emek sarfeden İYİ Parti Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemal Sider de söz alarak, "Ünye İlçe Teşkilatı olarak Gençlik Kolları yapılanmasını tamamlamış bulunmaktayız. başta İlçe Başkanım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olmak üzere, bu yapılanmada emeği geçen ve büyük gayret gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Ülke olarak eğitime nasıl önem veriyor ve gençlerimizi gelecek teminatı olarak görüyorsak, İYİ Parti olarak gençlerimize ve gençlik yapılandırmasına büyük önem veriyoruz.

Her biri birbirinden değerli kardeşlerimizi bu çatı altında toplamaktan ve bu davaya hizmet etmeyi ortak hedef etmekten dolayı gerek teşkilatımız adına, gerekse şahsım adına mutluyum. Genel Başkanımız Sayın Meral akşener'in dediği gibi, "Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer." Bu sözden ilham alarak partimize katılım sağlayan cesur kardeşlerimiz sayesinde İYİ'ler hareketi her geçen gün daha da güçlenerek büyüyor. Bizlerde bu sayede umudumuzu kaybetmiyor ve davamız için birbirimize daha da kenetleniyoruz."dedi.

Daha sonra, kim olacağı merak edilen İYİ Parti Ünye Gençlik Kolları Başkanı'nı basına tanıtan Cemal Sider, "Hepinizin iyi tanıdığı ve benim de kardeşim gibi sevdiğim Avukat Tahir Kürşat Arpacıoğlu'nun, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla sürdüreceğine inancımız sonsuzdur. Değerli kardeşime, aramıza katıldığı için teşekkür ediyor, şeref verdiniz diyorum." dedi.

 

Başkan Arpacıoğlu, "Ayrımı yapmadan tüm genç kardeşlerimizi de davet ediyorum"

Tahir Kürşat Arpacıoğlu; "Aziz Atatürk derki; "Gençler!.. Cesaretimizi idame ettirecek olan sizlersiniz. Siz aldığınız terbiye ve irfan ile fikir hürriyetinin, vatan sevgisinin ve insanlık medeniyetinin en büyük timsali olacaksınız. Cumhuriyeti biz kurduk, siz yaşatacaksınız." demiştir.

Bu sözleri rehber edinerek, bugün gençler olarak İYİ'ler hareketini başlattık. Bu iyiler hareketinde ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan tüm genç kardeşlerimizi de davet ediyorum Sayın İlçe Başkanım ve Cemal Abi bu görevi bana tevdi ettiklerinde çok mutlu oldum. Arkadaşlarımla da bu durumu paylaştığımda arkadaşlarım beni ikiletmedi. Onlara çok teşekkür ediyorum. Biz eşitlik  istiyoruz, fikir hürriyeti istiyoruz, ayrımcılık istemiyoruz, adalet istiyoruz ve bunun çok önemli olduğuna inanıyoruz. Başkanımız Feryal Hanım'a, Cemal abime ve Ordu İl Başkanımız Ekrem Şentürk Beyefendiye çok teşekkür ediyorum. "şeklinde konuştu.

 

Ahmet Arpacıoğlu,"Gençlerle birlikte Türkiye İYİ olacak"

Oğlunun rozetini takma görevi kendisine verilen Ahmet Arpacıoğlu, "Gençler artık bizden sonra hareket ediyorlar. Geleceğimizin umudu olan gençlerimize güveniyoruz  ve gençlerimize hep beraber destek oluyoruz. İnşallah onlarla birlikte Türkiye İYİ olacak ve İnşallah çok uzun olmayan bir zaman içerisinde Sayın Meral Akşener Başbakan olacak. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 

İYİ PARTİ ÜNYE GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU

BAŞKAN

Avukat Tahir Kürşat Arpacıoğlu

 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Adem Türköz

Ecz. Doğukan Demir

Av. Hami Cerrahoğlu

Diyetisyen Akın Tokatlı

İnşaat Mühendisi Kutay Can Korkmaz

Burak Durmuş

İnşaat Mühendisi Burcu Kaygı

Mali Müşavir Elif Çelik

Enes Atabay

Turgay Işık

Ahmetcan Arpacıoğlu

 




Kaynak: İYİ Parti Genç Kadrosunu Basına Tanıttı

Editör: unyevizyon.com

Bu haber 702 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI