Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Bu Okul Hem Başarılı, Hem Vefalı…
Ünye Mehmet Necati Vidinli MTAL Depremzedeler İçin Kermes Düzenledi.

Bu Okul Hem Başarılı, Hem Vefalı…

Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ÇEDES projesi kapsamında depremzedeler yararına kermes düzenlendi.

Sık sık geliştirdikleri projelerle gündeme gelen ve derece giren Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu kez de depremzedeler yararına kermes düzenleyerek vefalarını gösterdiler.

Bugün okul bahçesinde düzenlenen kermes, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velileri işbirliği ile düzenlendi.

6 Şubat’ta Türkiye’yi derinden sarsan depremin yaralarını sarmak ve ilk günkü dayanışmayı canlı tutmak düşüncesiyle yola çıkılan kermeste öğrencilerin heyecanı ve yardımlaşma ruhuyla projeyi sahiplenmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Yiyecek ve içecek standının başında öğrenciler yer aldı. Yöresel yemeklerden, tatlılara ve alanda taze gözleme hazırlayan velilere kadar tüm iş bölümlerinin görev paylaşımı yapıldı.

Okul Müdürü Mehmet AZAKLI, düzenledikleri kermesle depremde zarar gören vatandaşların bir nebzede olsa yaralarını sarmayı hedeflediklerini söyleyerek şu ifadelere yer verdi.

“6 Şubat’ta yaşanan depreminin hepimizde yol açtığı yaraları sarmak ve deprem şehitlerimizin bize bıraktığı emanetlere omuz vermeye ilk günkü dayanışma ruhuyla devam etmek düşüncesiyle hazırlanan kermeste öğretmen, öğrenci ve velilerimizin hazırladığı yiyecek ve içecekler misafirlerimize ikram edildi. Kermesimizden elde edilen gelir ile Hatay İskenderun'da bulunan kardeş okulumuzda okuyan öğrencilerimizin ihtiyaçları karşılanacaktır.” Dedi.

Haber/ Ünye Vizyon

 




Kaynak: ÇEDES, DEPREMZEDE, YARDIM, KERMES, ÜNYE, ÜNYE MEHMET NECATİ VİDİNLİ MESLEK LİSESİ, YARDIM,

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 575 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI